parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Espoo

Pieni puhdistuspuoti logo

Pieni puhdistuspuoti

Pieni Puhdistuspuoti on 1996 vuonna perustettu perheyritys. Tarjoamme laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla kaiken kokoisille talouksille sekä yrityksille. Suosittelemme lämpimästi ilmaista kartoituskäyntiämme, jossa otamme asiakkaan toiveet huomioon ja räätälöimme siivouksen niiden mukaisesti.

Wash Up logo

Wash Up

Wash Up! on vuonna 2009 perustettu ammattitaitoinen, luotettava ja ympäristöarvoihin sitoutunut siivouspalveluita tarjoava yritys. Tarjoamme korkealaatuisia siivouspalveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla.

Näkinkaari 7 A 2, 02320 Espoo
044 040 9449Siirry kotisivuille
Sivina Oy logo

Sivina Oy

Palvelemme kotitalouksia valtakunnallisesti – yksilöllisesti, joustavasti ja vankalla ammattitaidolla. Sivinalla on Suomessa 12 paikallista toimipistettä ja Tukholmassa kaksi. Sopimusasiakkainamme on tällä hetkellä jo yli 3000 kotia, kuntaa ja yritystä.

Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy logo

Länsiväylän Rakennus- ja Siivouspalvelut Oy

Länsiväylän Rakennus & Siivousplavelut Oy:llä on vuosien kokemus onnistuneista kotisiivouksista, joita olemme tehneet pääkaupunkiseudulla, kuten Espoon, Helsingin, Vantaan, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueilla. Kotisiivouksissa panostamme pitkäaikaisiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin, jotka takaavat aina puhtaan ja raikkaan kodin. 

Ruorikuja 1 C 34, 02320 Espoo
040 465 1227Siirry kotisivuille
Dust & Shine logo

Dust & Shine

Olemme energinen siivousalan yritys, joka tekee tasalaatuista ja luotettavaa työnjälkeä korkealla työmoraalilla. Yrityskuvastamme vastaa jokainen työntekijämme, joten valitsemme, koulutamme ja sitoutamme heidät tarkasti. 

Barodon logo

Barodon

Luotettava siivouspalvelu hakusessa? Jos etsit siivoojaa tai vaikka kokonaista siivoustiimiä pääkaupunkiseudulla, tutustu Barodonin palveluihin. Toteutamme muun muassa räätälöidyt koti-, yritys- ja toimistosiivoukset. Toimialueeseemme kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko muu pääkaupunkiseutu.

Ristiniementie 26 A 1, 02320 Espoo
045 633 3223Siirry kotisivuille
Kidesiivous Oy logo

Kidesiivous Oy

Meille puhdas koti on sydämenasia

Koti. Siinä sana, joka on täynnä tunnetta, jotain omaa ja yksityistä. Huolenpitoa, rentoutumista ja yhdessäoloa. Arkea, iloineen ja pölyineen.

Meille kodit ovat enemmän kuin työpaikkoja. Ne ovat sydämenasioita; oman ammattitaitomme taidonnäytteitä ja hyvän arjen jatkuvuuden edellytyksiä – myös meille itsellemme. Tiedämme, että on iso asia avata oman kodin ovi vieraalle – ja samalla on valtava kunnia saada astua sisään. Siksi haluammekin kantaa vastuumme ja huolehtia kaikista kodeista niin kuin omistamme – sillä edellytyksellä, että et kutsu meitä kotiisi vieraana, vaan saamme tulla tuttuina ja odotettuina. Kidesiivouksella saat oman nimetyn kotisiivoojan, joka tuntee kotisi ja tietää toiveesi, viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Kotipalvelu Ykköset Oy logo

Kotipalvelu Ykköset Oy

Toimipisteemme Espoon Kilossa sijaitsee keskeisellä paikalla palvellaksemme Espoo - Helsinki - Vantaa - Kauniainen - Kirkkonummi -alueella. Toimintakonseptimme ydin on asiakaslähtöinen palvelu – laadimme palvelukokonaisuuden yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Vitikka 4, 02630 Espoo
020 7411690Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top