parhaat yrityssiivouspalvelut

KUOPIO

GG Siivous on JPMLCON oy logo

GG Siivous on JPMLCON oy

GG-Siivous on pieni, raikas, erilainen, siivousalan ammattilaisten johtama erityisesti laatuun, asiakastyytyväisyyteen sekä henkilöstön hyvinvointiin panostava siivousyritys. Panostamme vahvasti toimintamme jatkuvaan kehittämiseen ja olemme myös mukana kehittämässä siivoukseen digitaalisia apuvälineitä.

Puijonkatu 37 LH 5, 70100 Kuopio
040023465Siirry kotisivuille
Siivouspalvelu Kontio-Siivous logo

Siivouspalvelu Kontio-Siivous

Alusta alkaen olemme halunneet tuottaa pettämätöntä ja korkealaatuista siivouspalvelua edullisesti, asiakaslähtöisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Jo alkuvaiheessa huomioimme asiakkaiden toiminnan ja siitä aiheutuvat siivoustarpeen ja suunnittelemme palvelun yhteensopivaksi asiakkaidemme toimintaan. Siivouspalvelun suorittaa ammattitaitoinen henkilökunta nykyaikaisilla välineillä. Valitse pettämätön kumppani siivoushuoltoon!

Palvelemme Joensuun ja Kuopion alueella.

Siivouspalvelu Lappalainen logo

Siivouspalvelu Lappalainen

Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa yrityssiivoukset ylläpitäen sovitun puhtaustason. Koska jokainen yritys on erilainen teemme jokaiselle yksilöllisen siivoussopimuksen. Asiakkaan näkemystä unohtamatta!

Käänninniementie 198 B, 71760 Ahkionlahti
0400-320631Siirry kotisivuille
Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut, joiden lisäksi asiakkaamme saavat meiltä tarvittaessa myös niihin liitettävät oheispalvelut.

Virranniementie 14, 70420 Kuopio
0300 870 830Siirry kotisivuille
Kuopion Siivouspalvelu Oy logo

Kuopion Siivouspalvelu Oy

Siivous- ja kodinhoitopalvelujamme voivat tilata sekä yksityiset taloudet että yritykset työsuhde-etuna työntekijöilleen. Yksityisasiakkaanamme voit tehdä palveluistamme kotitalousvähennyksen, joka on 50 % palvelujemme hinnasta.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top