parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Jyväskylä

Siistiksi.fi : Talentas Oy logo

Siistiksi.fi / Talentas Oy

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteyttä ja parantaa elämänlaatua. Näin myös siivouskerrat suoritetaan nopeammin kuin ns. nollasta lähdettäessä.

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Tapionkatu 4 B 17, 40100 Jyväskylä
050 541 7935Siirry kotisivuille
Moppi-Mimmit Oy logo

Moppi-Mimmit Oy

Moppi Mimmit pitävät huolen, että Jyväskylän seudun kotitaloudet pysyvät puhtaana – ilman stressiä. Kotisiivouspalvelumme toteuttavat aina sinulle tutut, luotettavat ammattilaiset. Siivoamme kotisi sovitussa aikataulussa toiveittesi mukaisesti.

Kotisiivous Piri logo

Kotisiivous Piri

Kotisiivous Piri on vuodesta 2009 asti toiminut siivousalan monitaituri. Teemme Jyväskylän seudulla ammattitaidolla ja lämpimällä asenteella muun muassa kaiken kattavat ja perusteelliset kotisiivoukset, muuttosiivoukset, ikkunoiden pesut sekä lumityöt. Kaikissa palveluissamme tähtäämme tehokkuuden lisäksi turvallisuuteen, taloudellisuuteen, ergonomisuuteen sekä ympäristöä säästävään toimintaan.

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Kotileenan kotisiivous vapauttaa sinulta aikaa muihin aktiviteetteihin! Kun vapaa-aikasi pitää riittää muuhunkin kuin imurointiin, olet kiireinen tai et vain halua siivota itse, tilaa Kotileena avuksesi!

Ensin teemme arviokäynnin, joka ei maksa mitään. Kun olemme sopineet, kuinka usein kotisiivous teillä tehdään, teemme työmme juuri siinä aikataulussa. Kotisiivous voidaan tehdä esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Terhimaaria Ky logo

Terhimaaria Ky

Asutko kerrostalossa, rivitalossa vai omakotitalossa? Sillä ei itse asiassa ole väliä, sillä siivoamme kaikenlaisia koteja Jyväskylän seudun alueella. Voit ostaa kertasiivouksen esimerkiksi juhlia tai muuttoa varten. Tai sitten voit tehdä niin kuin moni muukin eli ryhtyä Terhimaarian vakioasiakkaaksi. 

Jambo Hyvinvointi ja Siivous logo

Jambo Hyvinvointi ja Siivous

Tarjoamme edullista, mutta nopeaa ja ystävällistä apua kotisiivouksessa, pihatöissä ja muissa tehtävissä terpeidesi mukaan. Työntekijämme ovat kokeneita ja tekevät nopea mutta perusteellista työtä. Hintamme ovat hyvin kohtuullisia ja palveluistamme saatte kotitalousvähennyksen.

Palokan Kotipalvelu logo

Palokan Kotipalvelu

Siivoustyö alkaa aina tarpeittesi kartoituksella ja työstä sovitaan aina kirjallisella sopimuksella. Siivouspalveluumme kuuluu ylläpitosiivous imurointeineen ja pesuineen. Käytämme kotimaisia, avainlippumerkittyjä ammattitason pesuaineita ja välineitä. Toivoessasi voimme käyttää myös omia välineitäsi.

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Jyväskylässä. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top