parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Jyväskylä

Siistiksi.fi : Talentas Oy logo

Siistiksi.fi / Talentas Oy

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteyttä ja parantaa elämänlaatua. Näin myös siivouskerrat suoritetaan nopeammin kuin ns. nollasta lähdettäessä.

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Tapionkatu 4 B 17, 40100 Jyväskylä
050 541 7935Siirry kotisivuille
Moppi-Mimmit Oy logo

Moppi-Mimmit Oy

Moppi Mimmit pitävät huolen, että Jyväskylän seudun kotitaloudet pysyvät puhtaana – ilman stressiä. Kotisiivouspalvelumme toteuttavat aina sinulle tutut, luotettavat ammattilaiset. Siivoamme kotisi sovitussa aikataulussa toiveittesi mukaisesti.

Kotisiivous Piri logo

Kotisiivous Piri

Kotisiivous Piri on vuodesta 2009 asti toiminut siivousalan monitaituri. Teemme Jyväskylän seudulla ammattitaidolla ja lämpimällä asenteella muun muassa kaiken kattavat ja perusteelliset kotisiivoukset, muuttosiivoukset, ikkunoiden pesut sekä lumityöt. Kaikissa palveluissamme tähtäämme tehokkuuden lisäksi turvallisuuteen, taloudellisuuteen, ergonomisuuteen sekä ympäristöä säästävään toimintaan.

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Kotileenan kotisiivous vapauttaa sinulta aikaa muihin aktiviteetteihin! Kun vapaa-aikasi pitää riittää muuhunkin kuin imurointiin, olet kiireinen tai et vain halua siivota itse, tilaa Kotileena avuksesi!

Ensin teemme arviokäynnin, joka ei maksa mitään. Kun olemme sopineet, kuinka usein kotisiivous teillä tehdään, teemme työmme juuri siinä aikataulussa. Kotisiivous voidaan tehdä esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein.

Terhimaaria Ky logo

Terhimaaria Ky

Asutko kerrostalossa, rivitalossa vai omakotitalossa? Sillä ei itse asiassa ole väliä, sillä siivoamme kaikenlaisia koteja Jyväskylän seudun alueella. Voit ostaa kertasiivouksen esimerkiksi juhlia tai muuttoa varten. Tai sitten voit tehdä niin kuin moni muukin eli ryhtyä Terhimaarian vakioasiakkaaksi. 

Jambo Hyvinvointi ja Siivous logo

Jambo Hyvinvointi ja Siivous

Tarjoamme edullista, mutta nopeaa ja ystävällistä apua kotisiivouksessa, pihatöissä ja muissa tehtävissä terpeidesi mukaan. Työntekijämme ovat kokeneita ja tekevät nopea mutta perusteellista työtä. Hintamme ovat hyvin kohtuullisia ja palveluistamme saatte kotitalousvähennyksen.

Palokan Kotipalvelu logo

Palokan Kotipalvelu

Siivoustyö alkaa aina tarpeittesi kartoituksella ja työstä sovitaan aina kirjallisella sopimuksella. Siivouspalveluumme kuuluu ylläpitosiivous imurointeineen ja pesuineen. Käytämme kotimaisia, avainlippumerkittyjä ammattitason pesuaineita ja välineitä. Toivoessasi voimme käyttää myös omia välineitäsi.

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Jyväskylässä. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

Valitse nimenomaan kotisiivouksiin erikoistunut firma. On plussaa, jos firma tarjoaa tavallisten ylläpitosiivousten lisäksi myös suursiivouksia, ikkunapesuja ja sohvan sekä mattojen höyrypuhdistuksia. Jos tulet joskus tarvitsemaan näitä palveluita, voit tilata ne tutusta firmasta, jolla on osoite tiedossa ja jolla on avaimesi jo valmiina (ja jonka työntekijät tulevat toimeen koirasi kanssa). Jotkut firmat ovat erikoistuneet ekosiivouksiin, toiset taas allergisten tai tuoksuyliherkkien kotitalouksien siivoamiseen.

2. Kysy suosituksia

Saatat yllättyä, kuinka moni käyttää kotisiivoojaa, vaikka asia ei ehkä ole aiemmin tullut puheeksi! Kerro tuttavillesi aikeistasi tilata kotisiivous – saatat saada hyviä suosituksia. Saatat kuulla myös huonoja kokemuksia; näin tiedät, mihin firmaan ei ainakaan kannata olla yhteydessä.

3. Googleta!

Internetistä löytyy lähes kaikki mahdollinen tieto. Sieltä saat tietoa alueellasi toimivista siivousfirmoista, heidän tarjoamistaan palveluista ja heidän tuntihinnoistaan. Saatat löytää myös asiakkaiden antamaa palautetta ja arvioita kyseisen firman toiminnasta ja sen siivoojien siivousjäljestä. Muista kuitenkin pieni kriittisyys – kaikki mitä nettiin on kirjoitettu, ei ole totta.

4. Hanki lisää taustatietoa

Siivousfirman omilla nettisivuilla on ehkä kerrottu tarkemmin sen työntekijöiden kokemuksesta ja koulutuksesta. Jollei tätä tietoa löydy nettisivuilta, ole yhteydessä siivousfirman asiakaspalveluun ja kysy lisää. Muista kysyä, onko siivoojilla rikosrekisteriä.

5. Vertaile hintoja

Tutustu useampien siivousfirmojen tarjontaan ja valitse niistä hinta-laatusuhteeltaan paras. Ota huomioon, tuoko firma ovat siivousvälineet ja -aineet, vai onko sinun järjestettävä ne valmiiksi. Jotkut firmat veloittavat erikseen omien välineidensä käyttämisestä. Kun olet kilpailuttanut firmat ja valinnut parhaan, jätä yksi tai kaksi yhteystietoa talteen varmuuden vuoksi.

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

Muista tarkistaa myös se, kuuluuko siivousfirma ennakkoperintärekisteriin. Ilman tätä merkintää et saa kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on helppo selvittää osoitteessa www.ytj.fi.

7. Tilaa tutustumiskäynti

Säännöllisen viikkosiivouksen tilaaminen tulee halvemmaksi kuin kertasiivouksen. Ennen kuin teet toistaiseksi jatkuvan sopimuksen, kannattaa tilata yksi kertasiivous eli tutustumiskäynti. Kiinnitä huomiota esimerkiksi siihen, miten kommunikointi asiakaspalvelun ja siivoojan kanssa sujuu. Esitä toiveita ja varmista, tulivatko ne huomioiduiksi. Tarkista työnjälki ja mieti lopuksi, oletko valmis pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen juuri tämän siivoojan tai siivousfirman kanssa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, voit huokaista helpotuksesta – jatkossa siivouspäivää ei tarvitse stressata etukäteen, vaan voit astua suoraan puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!
Vieritä ylös