parhaat YRITYSSIIVOUSPALVELUT

TAMPERE

Taidox Oy logo

Taidox Oy

Toimistokokonaisuuksien palvelu kattaa kaikki tarvittavat tilojen päivittäiseen siivoukseen liittyvät palvelut. Lisäpalveluna toimiston viihtyvyyttä voi nostaa esimerkiksi kasveilla.

Vehnämyllynkatu 8 H, 33560 Tampere
0400 623 369Siirry kotisivuille
Hygisafe

Hygisafe

Hygisafe on Tampereen alueella toimiva siivouspalvelua tarjoava yritys. Tarjoamme täysin kemikaalitonta siivousta yrityksille ja kotitalouksille. Siivoamme kemikaalittomasti ja tehokkaasti erilaiset pinnat. Laitteidemme avulla olemme tehokkaampia kuin perinteisellä tavalla siivoavat yritykset.

Kuninkaankatu 13 B 16, 33210 Tampere
044 2441390Siirry kotisivuille
Winclean oy logo

Winclean oy

Siivouspalvelustamme vastaa asiakkuudessasi vain siihen nimetty ja erikseen perehdytetty ammattitaitoinen siivoushenkilöstömme, joka siivoaa tiloissasi niihin tehdyn siivoustyöohjelman mukaisesti.

Päivittäisessä ylläpitosiivouksessa käytössämme on yrityssiivouksen ammattikäytön siivousmenetelmät, -koneet, -välineet ja -aineet, joilla takaamme tilojesi eri pintamateriaalien pitkät elinkaaret ja niihin optimoidut puhdistus- ja hoitomenetelmät.

Lentokentänkatu 9 C, 33900 Tampere
010 322 5900Siirry kotisivuille
PirkkaClean Oy logo

PirkkaClean Oy

Asiakastyytyväisyys on tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Ammattitaitoinen ja kokenut työnjohtomme arvioi asiakkaamme siivoustarpeen ja kartoittaa kaikki siivoukseen liittyvät toiveet ja odotukset. Uuden siivouskohteen käynnistämme henkilökuntamme kohdekoulutuksella ja aloitusvaiheessa olemme tiiviissä kanssakäymisessä asiakkaamme kanssa.

Päivin Palvelu logo

Päivin Palvelu

Päivin Palvelu on yrityssiivoukseen ja rakennussiivoukseen erikoistunut siivousalan osaaja. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yritysasiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella. Teemme työmme aina ripeästi ja huolellisesti.

Pirkanmaan Toimitilasiivous Oy logo

Pirkanmaan Toimitilasiivous Oy

Puhtaat tilat vaikuttavat kiinteistöjen ja työtilojen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Pirkanmaan Toimitilasiivous Oy tarjoaa siivouspalvelut paikallisesti yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Toimimme Lempäälässä, Pirkkalassa ja Tampereella. Yritys on perustettu vuonna 2012.

Nääs Siivous logo

Nääs Siivous

Puhdas työtila on yksi tärkeimmistä osa-alueista työhyvinvoinnin kannalta.
Kun haluat uppoutua työntekoon siistissä ympäristössä, Nääs Siivous on paras valinta.

Räätälöidyt palvelumme ja ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että työpisteesi on siisti. Meiltä myös toimistojen muuttosiivoukset, työmaasiivoukset ja huoneilmanpuhdistukset nopeallakin aikataululla.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

Valitse nimenomaan kotisiivouksiin erikoistunut firma. On plussaa, jos firma tarjoaa tavallisten ylläpitosiivousten lisäksi myös suursiivouksia, ikkunapesuja ja sohvan sekä mattojen höyrypuhdistuksia. Jos tulet joskus tarvitsemaan näitä palveluita, voit tilata ne tutusta firmasta, jolla on osoite tiedossa ja jolla on avaimesi jo valmiina (ja jonka työntekijät tulevat toimeen koirasi kanssa). Jotkut firmat ovat erikoistuneet ekosiivouksiin, toiset taas allergisten tai tuoksuyliherkkien kotitalouksien siivoamiseen.

2. Kysy suosituksia

Saatat yllättyä, kuinka moni käyttää kotisiivoojaa, vaikka asia ei ehkä ole aiemmin tullut puheeksi! Kerro tuttavillesi aikeistasi tilata kotisiivous – saatat saada hyviä suosituksia. Saatat kuulla myös huonoja kokemuksia; näin tiedät, mihin firmaan ei ainakaan kannata olla yhteydessä.

3. Googleta!

Internetistä löytyy lähes kaikki mahdollinen tieto. Sieltä saat tietoa alueellasi toimivista siivousfirmoista, heidän tarjoamistaan palveluista ja heidän tuntihinnoistaan. Saatat löytää myös asiakkaiden antamaa palautetta ja arvioita kyseisen firman toiminnasta ja sen siivoojien siivousjäljestä. Muista kuitenkin pieni kriittisyys – kaikki mitä nettiin on kirjoitettu, ei ole totta.

4. Hanki lisää taustatietoa

Siivousfirman omilla nettisivuilla on ehkä kerrottu tarkemmin sen työntekijöiden kokemuksesta ja koulutuksesta. Jollei tätä tietoa löydy nettisivuilta, ole yhteydessä siivousfirman asiakaspalveluun ja kysy lisää. Muista kysyä, onko siivoojilla rikosrekisteriä.

5. Vertaile hintoja

Tutustu useampien siivousfirmojen tarjontaan ja valitse niistä hinta-laatusuhteeltaan paras. Ota huomioon, tuoko firma ovat siivousvälineet ja -aineet, vai onko sinun järjestettävä ne valmiiksi. Jotkut firmat veloittavat erikseen omien välineidensä käyttämisestä. Kun olet kilpailuttanut firmat ja valinnut parhaan, jätä yksi tai kaksi yhteystietoa talteen varmuuden vuoksi.

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

Muista tarkistaa myös se, kuuluuko siivousfirma ennakkoperintärekisteriin. Ilman tätä merkintää et saa kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on helppo selvittää osoitteessa www.ytj.fi.

7. Tilaa tutustumiskäynti

Säännöllisen viikkosiivouksen tilaaminen tulee halvemmaksi kuin kertasiivouksen. Ennen kuin teet toistaiseksi jatkuvan sopimuksen, kannattaa tilata yksi kertasiivous eli tutustumiskäynti. Kiinnitä huomiota esimerkiksi siihen, miten kommunikointi asiakaspalvelun ja siivoojan kanssa sujuu. Esitä toiveita ja varmista, tulivatko ne huomioiduiksi. Tarkista työnjälki ja mieti lopuksi, oletko valmis pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen juuri tämän siivoojan tai siivousfirman kanssa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, voit huokaista helpotuksesta – jatkossa siivouspäivää ei tarvitse stressata etukäteen, vaan voit astua suoraan puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!
Vieritä ylös