parhaat yrityssiivouspalvelut

TURKU

Siivouspalvelu Happy Clean logo

Siivouspalvelu Happy Clean

Siivouspalvelu Happy Clean on Turun talousalueella toimiva siivouspalveluja tarjoava yritys, jolle usean vuoden kokemus tuo toimintaan laatua ja ripeyttä iloisella mielellä varustettuna. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin yrityksetkin.

Js-mop oy logo

Js-mop oy

JS-Mop on yrityssiivousten ammattilainen, ja tuotamme yrityksille räätälöityjä siivousratkaisuja. Panostamme laadukkaisiin siivoustuotteisiin ja henkilökunnan kouluttamiseen. Puhtaassa ympäristössä viihtyvät niin työntekijät kuin asiakkaat. Jätä siivous meidän huoleksemme ja keskity rauhassa ydintoimintaasi!

Toimii alueella Turku

Isometsäntie 22, 20660 Littoinen
0400 527311Siirry kotisivuille
Toimistosiivous & Siivouspalvelu yrityksille logo

Toimistosiivous & Siivouspalvelu yrityksille

Yrityssiivouspalvelut vastuullisesti ja ammattitaitoisesti toteutettuna – yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Ammattitaitoiset siivoojat pitävät toimiston siistinä ja puhtaana, vuoden jokaisena päivänä.

Toimii alueella Turku

Pöyhönen oy logo

Pöyhönen oy

Teemme toimistosiivoukset ja yrityssiivoukset ammattitaitoisesti pieniin sekä suuriin kohteisiin. Toimimme pääasiassa Nousiaisten, Ruskon ja Turun alueilla, mutta työskentelemme myös näiden lähikunnissa.

Siivous Wimma Oy logo

Siivous Wimma Oy

Siivous Wimma Oy tarjoaa monipuolisia siivouspalveluja luotettavasti ja tehokkaasti Turussa ja lähiseudulla. Pitkäaikaiset asiakkaamme kehuvat meitä joustaviksi, joka on kuuleman mukaan katoava ominaisuus tällä alalla. Emme tiedä siitä, mutta se on ainoa tapa jolla me osaamme hoitaa työmme. Pääasiassa palvelemme alueella Turku, Raisio, Kaarina. Hoidamme kaikki yrityssiivoukset ja teollisuussiivoukset vuosien kokemuksella.

Siivouspalvelu Pro Duo Oy logo

Siivouspalvelu Pro Duo Oy

Saat yrityksellesi kauttamme monipuolisesti kattavat ylläpitosiivoukset sekä muut perussiivoukset. Lisää infoa sopimussiivouksista ja erikoissiivouksista löydät sivustostamme. Teemme työmme kiinteällä kuukausihinnalla, tuntityönä tai sovitulla urakalla.

Masku Service Oy logo

Masku Service Oy

Jokaisella asiakkaallamme on erilaiset tarpeet. Pyrimme täyttämään nämä parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamaan asiakkaalle juuri sitä palvelua, mitä hän tarvitsee. Masku Service on pieni ja joustava siivousalan yritys, jonka kanssa on helppo toimia. Siivouspalvelun lähtökohta on aina asiakkaan tarpeet ja niiden täyttäminen.

Toimii alueella Turku

Huoltosiivous Turku Oy logo

Huoltosiivous Turku Oy

Jätä siivous ja puhdistustyöt Turun seudulla ammattilaiselle – Huoltosiivous Turku Oy pitää paikat puhtaana jäljestä tinkimättä. Jokainen toimitila, kiinteistö ja taloyhtiön yhteinen tila kaipaa säännöllistä puhtaanapitoa, jota me tarjoamme vuosien tuomalla kokemuksella ja äärimmäisellä luotettavuudella.

Winclean oy logo

Winclean Oy

Siivoamme asiakkaidemme toimitilat arjessa pitäen jatkuvasti huolta, että tilat ovat edustavat ja hygieeniset vuoden jokaisena päivänä. Ammattitaidolla ja työmme takana aidosti seisten.

Toimii alueella Turku

Lentokentänkatu 9 C, 33900 Tampere
010 322 5900Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

Valitse nimenomaan kotisiivouksiin erikoistunut firma. On plussaa, jos firma tarjoaa tavallisten ylläpitosiivousten lisäksi myös suursiivouksia, ikkunapesuja ja sohvan sekä mattojen höyrypuhdistuksia. Jos tulet joskus tarvitsemaan näitä palveluita, voit tilata ne tutusta firmasta, jolla on osoite tiedossa ja jolla on avaimesi jo valmiina (ja jonka työntekijät tulevat toimeen koirasi kanssa). Jotkut firmat ovat erikoistuneet ekosiivouksiin, toiset taas allergisten tai tuoksuyliherkkien kotitalouksien siivoamiseen.

2. Kysy suosituksia

Saatat yllättyä, kuinka moni käyttää kotisiivoojaa, vaikka asia ei ehkä ole aiemmin tullut puheeksi! Kerro tuttavillesi aikeistasi tilata kotisiivous – saatat saada hyviä suosituksia. Saatat kuulla myös huonoja kokemuksia; näin tiedät, mihin firmaan ei ainakaan kannata olla yhteydessä.

3. Googleta!

Internetistä löytyy lähes kaikki mahdollinen tieto. Sieltä saat tietoa alueellasi toimivista siivousfirmoista, heidän tarjoamistaan palveluista ja heidän tuntihinnoistaan. Saatat löytää myös asiakkaiden antamaa palautetta ja arvioita kyseisen firman toiminnasta ja sen siivoojien siivousjäljestä. Muista kuitenkin pieni kriittisyys – kaikki mitä nettiin on kirjoitettu, ei ole totta.

4. Hanki lisää taustatietoa

Siivousfirman omilla nettisivuilla on ehkä kerrottu tarkemmin sen työntekijöiden kokemuksesta ja koulutuksesta. Jollei tätä tietoa löydy nettisivuilta, ole yhteydessä siivousfirman asiakaspalveluun ja kysy lisää. Muista kysyä, onko siivoojilla rikosrekisteriä.

5. Vertaile hintoja

Tutustu useampien siivousfirmojen tarjontaan ja valitse niistä hinta-laatusuhteeltaan paras. Ota huomioon, tuoko firma ovat siivousvälineet ja -aineet, vai onko sinun järjestettävä ne valmiiksi. Jotkut firmat veloittavat erikseen omien välineidensä käyttämisestä. Kun olet kilpailuttanut firmat ja valinnut parhaan, jätä yksi tai kaksi yhteystietoa talteen varmuuden vuoksi.

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

Muista tarkistaa myös se, kuuluuko siivousfirma ennakkoperintärekisteriin. Ilman tätä merkintää et saa kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on helppo selvittää osoitteessa www.ytj.fi.

7. Tilaa tutustumiskäynti

Säännöllisen viikkosiivouksen tilaaminen tulee halvemmaksi kuin kertasiivouksen. Ennen kuin teet toistaiseksi jatkuvan sopimuksen, kannattaa tilata yksi kertasiivous eli tutustumiskäynti. Kiinnitä huomiota esimerkiksi siihen, miten kommunikointi asiakaspalvelun ja siivoojan kanssa sujuu. Esitä toiveita ja varmista, tulivatko ne huomioiduiksi. Tarkista työnjälki ja mieti lopuksi, oletko valmis pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen juuri tämän siivoojan tai siivousfirman kanssa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, voit huokaista helpotuksesta – jatkossa siivouspäivää ei tarvitse stressata etukäteen, vaan voit astua suoraan puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!
Vieritä ylös