parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Pori

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina Pori tarjoaa laadukkaan kotisiivouksen lisäksi myös kodinhoito- ja lastenhoitopalveluita. Useiden vuosien kokemuksella palveluvastaavamme osaa ehdottaa juuri sinun tarpeillesi sopivaa palvelupakettia. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti. Soita ja kysy lisää!

Siivouspori Oy logo

Siivouspori Oy

Siivouspori on perinteinen porilainen siivousalan yritys. Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaiden kanssa SIIVOUSTYÖN TYYTYVÄISYYSTAKUUN. Takuu on saanut hyvän vastaanoton niin yritys- kuin yksityispuolellakin.

Hälyapu Oy logo

Hälyapu Oy

Siivouspalveluihimme kuuluvat mm. kotisiivoukset, muuttosiivoukset, juhlasiivoukset, toimistosiivoukset, varastojen ja autotallien siivoukset ynnä muut. Tiedustele tarvitsemaasi palvelua! Kaikki kiinteistöhuolto- ja siivoustyöt voidaan sopia joustavasti.

Toimii alueella Pori

Egyptinkorventie 21, 29600 Noormarkku
045 602 0300Siirry kotisivuille
Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Olemme avanneet uuden siivouspalvelun Poriin. Sevalia saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on mahdollisimman matala. Kotisiivous Porissa nyt tilattavissa netistä tai puhelimitse.

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Siivouspalvelu ja Kodinhoito Sofia logo

Siivouspalvelu ja Kodinhoito Sofia

Kotisiivous sisältää kaiken olennaisen siistimpään asumiseen. Imuroimme lattiat, pyyhimme pinnat ja pesemme ikkunat. Lisäksi puhdistamme liedet, altaat, lasipinnat ja WC-kalusteet. Lopputuloksena on raikkaampi koti, jossa vietät aikaasi sotkuista stressaamatta.

Olemme toimineet Porin alueella jo vuodesta 1999. Motivoitunut ja ehdottoman ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää puhtaudesta huolta puolestasi, oli kohde sitten iso tai pieni.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top