parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Turku

Siivous Wimma Oy logo

Siivous Wimma Oy

Siivous Wimma Oy tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista kotisiivouspalvelua Turussa ja lähialueilla. Pääasiassa palvelemme alueella Turku, Raisio ja Kaarina.

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Dr-Siivous logo

Dr-Siivous

Tarjoamme laajan valikoiman siivouspalveluita. Aina kannattaa kysyä, jos jonkin erityiskohteen siivous arveluttaa.

Yliopistonkatu 7 c 31, 20100 Turku
045 856 6565Siirry kotisivuille
LJG-Siivous logo

LJG-Siivous T:mi

LJG-Siivous T:mi on ammattitaitoinen kiinteistöjen siivouksia tarjoava yritys Turussa. Toiminta kattaa siivous alan töitä vuosien kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme pääasiallisesti Turun ja lähikuntien alueella.

Itäinen Rantakatu 68 B 26, 20810 Turku
0451105997Siirry kotisivuille
Siivouspalvelu Kota Oy logo

Siivouspalvelu Kota Oy

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella puhtaudesta tinkimättä. Kun haluat astua puhtaaseen kotiin, riennämme avuksesi. Voit tilata kertaluontoisen siivouksen, kuten joulusiivouksen, muuton yhteydessä loppusiivouksen tai perusteellisemman siivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Domino kiinteistöpalvelut oy logo

Domino kiinteistöpalvelut oy

Eikö olisi ihanaa tulla valmiiksi siivottuun kotiin? Nauttia kodin puhtaudesta ja raikkaudesta. Lattiat kiiltäisivät puhtautta, pinnat pyyhitty puhtaiksi, pölyt ja roskat olisivat tipotiessään.. Anna kotisi siivous luotettavan ammattilaisen hoidettavaksi. Näin saat säästettyä aikaa muihinkin aktiviteetteihin ja elämä on nautinnollisempaa.

Raision Tiptop Kotipalvelut logo

Raision Tiptop Kotipalvelut

Raision Tiptop Kotipalvelut palvelee kotitalouksia Turussa, Raisiossa ja lähialueilla. Yrityksen toimintaperiaatteita ovat asiakaslähtöisyys, luotettavuus sekä ammattitaito

Itäinen Pitkäkatu 25, 20700 Turku
044 241 6132Siirry kotisivuille
Sannan Siivouspalvelu Oy logo

Sannan Siivouspalvelu Oy

Sannan Siivouspalvelu Oy on erikoistunut kotisiivouksiin, joita tehdään pääasiassa Turun seudulla. Siivoamme myös kohteissa, joissa on lemmikkieläimiä. Kaikki palvelut toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan ehdottomalla luottamuksella.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top