parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Seinäjoki

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia on siivous- ja kotipalvelua tarjoava yritys, jonka tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Saatamme yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat.

Toimii alueella Seinäjoki

Siniservice Oy logo

Siniservice Oy

SiniService Oy on etelä-pohjalainen perheyritys, joka on tuottanut laadukkaita siivouspalveluja Seinäjoen talousalueella jo vuodesta 2002 lähtien. Tammikuussa 2017 yrityskaupan myötä omistus ja johto vaihtuivat kokonaisuudessaan toiselle perheelle. Uusina yrittäjinä toimimme me – Teija ja Jarkko Heinonen Seinäjoelta. Meillä on kokemusta yrittäjyydestä, yrityksien johtamisesta ja hallinnoimisesta yli 20 vuoden ajalta

Talonhenki logo

Talonhenki

Koti on ihmisen tärkein paikka ja jokainen arvostaa siistiä ja puhdasta kotia. Koti on myös elämän kallein investointi ja sen arvosta kannattaa pitää huolta.

Verkatehtaankatu 8 A 43, 60100 Seinäjoki
044 2401612Siirry kotisivuille
Seinäjoen Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Oy logo

Seinäjoen Siivous- ja Kiinteistöpalvelu Oy

Kodin puhtaus on monelle tärkeä asia joka vie paljon omaa vapaa-aikaa. Meidän kauttamme saat kotiisi juuri sellaisen siivoukset kun itse haluat ja sinulla jää aikaa muuhunkin.

Siivous Pro logo

Siivous Pro

Tarjoamme ammattitaitoiset siivouspalvelut kotiin ja yrityksille Seinäjoen alueella. Pidämme kiinni korkeasta laadusta ja seuraamme aktiivisesti alaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top