parhaat YRITYSsiivouspalvelut

PORI

Siivouspori Oy logo

Siivouspori Oy

Siivouspori on perinteinen porilainen siivousalan yritys. Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaiden kanssa SIIVOUSTYÖN TYYTYVÄISYYSTAKUUN. Takuu on saanut hyvän vastaanoton niin yritys- kuin yksityispuolellakin.

Siivouspalvelu ja Kodinhoito Sofia logo

Siivouspalvelu ja Kodinhoito Sofia

Hommat sujuvat paremmin siistissä ympäristössä, työskentelit sitten toimistossa tai rakennustyömaalla. Kun yrityssiivouksesta huolehtii ammattilainen, sinä voit keskittyä täysillä omaan liiketoimintaasi.

Toimii alueella Pori

Porin Kotipalvelu logo

Porin Kotipalvelu

Yrityssiivoukset tehdään asiakkaan toivomusten mukaan ja sopimuksen mukaisesti. Asiakas voi halutessaan tilata kertasiivouksen tai jatkuvan siivoussopimuksen. Tilatusta työstä tehdään arvio, jolloin yllätystä liian suuresta laskusta ei pääse syntymään.

Puhtaasti Parempaan Oy logo

Puhtaasti Parempaan Oy

Puhtaasti Parempaan tarjoaa yrityksille niin keikkasiivousta kuin sopimussiivouksia yhtäläisellä ammattitaidolla. Hoidamme myös muuttosiivoukset tarkasti ja tehokkaasti Porin ja muun Satakunnan alueella.

Toimii alueella Pori

Eteläinen rantatie 1127, 29760 Köörtilä
044 557 6900Siirry kotisivuille
Hatanpää & Erkkilä Oy logo

Hatanpää & Erkkilä Oy

Kun tarvitset täsmällistä siivouspalvelua, pyydä paikalle Hatanpää & Erkkilä Oy:n kokeneet siivousalan taitajat! Tarjoamme kattavia siivousalan töitä joustavasti Porissa, Satakunnassa ja lähialueilla.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top