parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Rovaniemi

Omatalonmies Rovaniemi logo

Omatalonmies Rovaniemi

Liiketilojen ja toimistojen siivoukset - kotisiivoukset - rappusiivoukset - rakennusten loppusiivoukset - suursiivoukset - muuttosiivoukset - kertasiivoukset

Karhunkaatajantie 7, 96100 Rovaniemi
040 7541 685Siirry kotisivuille
Kirkas- Siivous Oy logo

Kirkas- Siivous Oy

Tiedämme, että kaikille koti on tärkein paikka. Sen vuoksi haluammekin tarjota luotettavaa ja tarkkaa siivouspalvelua, edullisella hinnalla. Kotisiivouksissa pyrimme pitämään aina saman työntekijän.

Kansankatu 20, 96200 Rovaniemi
040 0691962Siirry kotisivuille
Kotipalvelu Aitoapu logo

Kotipalvelu Aitoapu

Helpota omaa arkeasi tai anna ihana lahja läheiselle. Kokenut tekijämme laittaa kotisi kuntoon ripeästi ja huolellisesti. Tuomme mukanamme siivousvälineet ja -aineet. Kerro, jos on hyvä tuoda myös imuri. Toimimme Rovaniemellä noin 40 km säteellä keskustasta..

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia on siivous- ja kotipalvelua tarjoava yritys, jonka tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Saatamme yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat.

Toimii alueella Rovaniemi

Sovea logo

Sovea

Tuntuuko, että kotityöt kaatuvat päällesi? Kaipaatko enemmän vapaa-aikaa? Onko toimintakykysi heikentynyt tilapäisesti tai iän myötä? Anna meidän auttaa arkiaskareissa, niin sinulle jää enemmän aikaa perheelle, harrastuksiin ja muuhun vapaa-ajanviettoon.

Toimii alueella Rovaniemi

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top