parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Kouvola

Kotipalvelu Kirsikka logo

Kotipalvelu Kirsikka

Yrityksemme tarjoaa joustavaa, ystävällistä ja juuri sinun haluamallasi tavalla palveluita, jos et kerkeä – tai pysty itse arjen ohella näitä tekemään.

SAN-Palvelut Ky logo

SAN-Palvelut Ky

SAN-Palvelut Ky on vuonna 2009 perustettu siivouspalveluyritys, joka tuottaa siivous- ja toimitilapalveluita Heinolan,  Lahden, Kouvolan, Mäntsälän, Järvenpään ja Tuusulan talousalueille.

Kappelikatu 11, 45130 Kouvola
044 344 5150Siirry kotisivuille
Kuusankosken Siivouspalvelu Ky logo

Kuusankosken Siivouspalvelu Ky

Kuusankosken Siivouspalvelu Ky on asiantunteva ja monipuolinen siivousliikkeesi Kuusankoskella ja Kouvolan alueella. Perinteisten kotisiivousten lisäksi hoidamme myös monia vaativampia siivouskohteita, kuten yritysten ikkunoiden pesua ja remonttisiivousta.

Nykysiivous Oy logo

Nykysiivous Oy

Nykysiivous Oy:n toimialaan kuuluvat eriasteiset siivousprojektit sopimussiivouksista kotisiivouksiin. Lisäksi palveluihin kuuluu esim. vaihtomattopalvelut , ikkunoiden pesut, loppusiivoukset.

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Kotisiivous Kouvola. Sevalia avaa uuden kotisiivouspalvelun Kouvolaan. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala. Toinen tavoitteemme on tehdä helpoksi lisätienestin hankkiminen meidän kauttamme.

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Hyvinvointia Kotiin Oy logo

Hyvinvointia Kotiin Oy

Palvelumme ovat saatavilla Lappeenrannassa, Imatralla ja muissa Etelä-Karjalan alueen kunnissa, Kotkassa ja koko Etelä-Kymenlaakson alueella, Kouvolassa ja Iitissä, Loviisassa, Porvoossa, Sipoossa sekä Mäntsälän, Pornaisten, Askolan, Myrskylän ja Pukkilan alueilla.

Sahera Koti Puhtaaksi Oy logo

Sahera Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja tehdä alalle merkityksellisiä tekoja! Toimialueemme on Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu sekä Turku.

Toimii alueella Kouvola

Kotisiivouspalvelu Tiina Simola logo

Kotisiivouspalvelu Tiina Simola

Säästä vapaa-aikaasi ja jätä kotisiivous ammattilaiselle! Kotisiivous Tiina Simola Kuusankoskella on erikoistunut kaikkiin kodin siivouksiin. Suoritamme erilaiset siivoukset tehokkaasti kotonasi silloin tällöin tai vaikka viikoittain.

Maunukselantie 4-6 C 21, 45700 Kuusankoski
040 721 2101Siirry kotisivuille
MoppiMuija logo

MoppiMuija

Moppimuija tarjoaa ammattitaitoista ja laadukasta siivouspalvelua sekä kotitalouksille että yrityksille. Palvelemme asiakkaitamme Lahden, Järvenpään, Kouvolan ja Tampereen seuduilla ja sopimuksen mukaan myös pääkaupunkiseudulla. 

Toimii alueella Kouvola

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top