parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Lahti

Siivouspalvelu Tiina Vidgren logo

Siivouspalvelu Tiina Vidgren

Arvosta itseäsi tai läheistäsi tilaamalla säännöllinen kotisiivous! Peruskotisiivoukseen kuuluu lattioiden ja mattojen imurointi, wc-tilojen siivous, pölyjen pyyhintä ja lattioiden pesu. 

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina Lahdesta voitte tilata monenlaisia palveluita helposti saman katon alta. Lahdessa Sivinalla on vankka ammattitaito niin siivous- kuin kodinhoitopuolella ja töitä tehdään joustavasti hyvällä mielellä.  Palveluvastaavamme arvioi mielellään teidän yksilölliset tarpeenne ja ehdottaa juuri teille sopivaa palvelupakettia. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Mannerheiminkatu 3, 15100 Lahti
050 5935825Siirry kotisivuille
Suomen Siivousrinki Oy logo

Suomen Siivousrinki Oy

Suomen Siivousrinki Oy on joustava yhteistyökumppani kotitalouksien sekä toimitilojen puhtaanapidon alalla. Tarjoamme henkilökohtaisen, asiakaslähtöisen palvelun ja sovimme asioista joustavasti. Palvelemme Lahden talousalueella.

Siivouspalvelu Crystalia logo

Siivouspalvelu Crystalia

Siivouspalvelu Crystalia tuottaa tasokkaita siivouspalveluita asiakkaiden vaatimukset täyttäen. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Toimimme Etelä-Suomessa seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Järvenpää, Jokela, Hyvinkää, Riihimäki, Oitti, Hämeenlinna, Hollola ja Lahti.

SAN-Palvelut Ky logo

SAN-Palvelut Ky

SAN-Palvelut Ky on vuonna 2009 perustettu siivouspalveluyritys, joka tuottaa siivous- ja toimitilapalveluita Heinolan,  Lahden, Kouvolan, Mäntsälän, Järvenpään ja Tuusulan talousalueille.

Toimii alueella Lahti

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Kotileena tekee kotisiivouksen puolestasi. Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin kodin putsaamiseen, olet kiireinen tai siivoaminen ei vain maistu, ota yhteyttä Kotileenaan!

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia avaa uuden siivouspalvelun ja kotipalvelun Lahteen. Sevalian toimintaperiaatteena on saattaa yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala. Toinen tavoitteemme on tehdä helpoksi lisätienestin hankkiminen meidän kauttamme.

Toimii alueella Lahti

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top