parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Kuopio

Kuopion Siivouspalvelu Oy logo

Kuopion Siivouspalvelu Oy

Siivous- ja kodinhoitopalvelujamme voivat tilata sekä yksityiset taloudet että yritykset työsuhde-etuna työntekijöilleen. Yksityisasiakkaanamme voit tehdä palveluistamme kotitalousvähennyksen, joka on 50 % palvelujemme hinnasta.

Arkiapu Olivia Oy logo

Arkiapu Olivia Oy

Olemme Joensuussa ja ympäristökunnissa toimiva siivouspalvelu. Meiltä saat myös verottomat kotipalvelut. Mikäli tarvitset viikkosiivousta tai vain perussiivouksen kerran kuukaudessa, me hoidamme työn puolestasi!

Toimii alueella Kuopio

Kotipalvelu Pajunkissa logo

Kotipalvelu Pajunkissa

Tarjoamme monipuoliset siivouspalvelut koteihin. Palvelumme lähtee asiakkaan tarpeista. Kartoitamme toiveesi säännöllisen siivouksen sisällöstä parhaiten maksuttomalla arviokäynnillä, jolloin voimme yhdessä suunnitella juuri sinun tarpeisiisi sopivan palvelun.

Kotisiivous Heidimari Jalovaara logo

Kotisiivous Heidimari Jalovaara

Kaipaatko kotisiivousta tai muuta arjen apua?

Teen kotisiivousta joko säännöllisesti tai kertaluontoisina palveluina omat siivousvälineet ja aineet mukana. Työstä veloitetaan tuntihinta 31,90€ ja tehdystä työstä saa kotitalousvähennyksen 50%.

Pirteä Pina Oy logo

Pirteä Pina Oy

Pirteä Pina tarjoaa laadukasta kotisiivousta Kuopion alueella. Palvelemme joustavasti juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olipa siivoustarpeesi kertaluontoinen tai toistuva, räätälöimme palvelumme aina sinun toiveesi huomioiden. Palveluvalikoimaamme kuuluvat niin ikkunanpesu, remonttisiivous, muuttosiivous, saunanpesu kuin perus- ja ylläpitosiivouskin.

Snellmaninkatu 32 A 9, 70100 Kuopio
050 400 3044Siirry kotisivuille
Savon Siivouspalvelu Oy logo

Savon Siivouspalvelu Oy

Teemme 25 vuoden kokemuksella ja ammattilaisen ottein kaikki kodin siivoustyöt. Kotisiivouksen laajuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti. Teemme kotisiivousta Kuopiossa ja lähikunnissa.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top