parhaat yrityssiivouspalvelut

LAHTI

Helsingin Yrityssiivous Oy logo

Helsingin Yrityssiivous Oy

Helsingin Yrityssiivous Oy on ammattitaitoinen ja luotettava siivousyritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Olemme perheyritys, ja meillä jokainen ammattilaisemme johtoa myöten osallistuu kohteiden työtehtäviin. Johtomme suorittaa myös siivoustyön laadunvalvontaa kohteissa viikoittain.

RTK-Palvelu Oy logo

RTK-Palvelu Oy

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessasi on yli 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä ympäri Suomen. 

Säihke-Siivous logo

Säihke-Siivous

Teemme liiketila ja toimistosiivoukset vuosien vankalla kokemuksella. Voit määritellä itse siivoustiheyden tarpeen ja halutessasi tarjoamme myös omaa asiantuntemustamme siivousurakan suhteen.

Suomen Siivousrinki Oy logo

Suomen Siivousrinki Oy

Tarjoamme vankalla kokemuksella yrityssiivoukset niin toimitiloihin, liiketiloihin kuin pienteollisuuteen Lahden talousalueella. Räätälöimme siivoukset aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Emme aiheuta turhia häiriöitä yrityksenne liiketoiminnalle

San Siivous Oy logo

San Siivous Oy

Siisti tila on käyntikortti, missä viihtyvät niin asiakkaat kuin työntekijätkin. Perussopimus rakentuu ylläpitosiivouksen ympärille, mutta palvelumme kattaa myös kausi- ja erikoissiivouksen. Toimitila- ja kiinteistösiivouksissa kiinnitämme huomiota toimialan vaatimuksiin. Toimiston, asuinkiinteistön, tuontannon, asiakaspalvelun ja terveydenhuollon tilat eroavat vaatimuksiltaan, mutta kussakin tapauksessa syntyy siistiä jälkeä.

Asennesiivous oy logo

Asennesiivous Oy

Tarjoamme ammattitaitoisia ja monipuolisia siivouspalveluita Lahden alueella. Me Asennesiivous Oy:llä toteutamme jokaisen siivouksen vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Asiakaspalvelumme kulmakiviä ovat asiakasystävällisyys, tinkimättömyys siivouksen laadusta ja mukautuvaisuus asiakkaidemme toiveisiin.

Linnanrakentajantie 4, 00880 Helsinki
010 3222 830Siirry kotisivuille
Ht-kodinpalvelut logo

Ht-kodinpalvelut

Yrityssiivousta sekä kotisiivousta on nykyisin saatavilla mm. seuraavilla paikkakunnilla: Lahti, Nastola, Orimattila, Hollola, Kausala, Heinola.

Haluamme tarjota palvelujamme Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueella myös muilla paikkakunnilla sopimuksen mukaan.

Hämeen huoltoteam Oy logo

Hämeen huoltoteam Oy

Kiinteistöhuoltopalvelujen lisäksi toimintaamme kuuluvat siivousalan palvelut. Palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin kotitalouksia ja tarjoamme luotettavan ja kätevän ratkaisun suurtenkin tilojen puhtaanapitoon.

Toimii alueella Lahti

Vähälaakkalantie 6 , 17200 Vääksy
040 771 0600Siirry kotisivuille
T,mi Kukaon logo

T:mi Kukaon

Tarjoamme laadukasta ja yksilöllistä siivouspalvelua yrityksille. Jokaiselle asiakkaalle suunnitellaan juuri sellainen siivouspalvelusopimus, joka vastaa yrityksen tarpeita.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

Valitse nimenomaan kotisiivouksiin erikoistunut firma. On plussaa, jos firma tarjoaa tavallisten ylläpitosiivousten lisäksi myös suursiivouksia, ikkunapesuja ja sohvan sekä mattojen höyrypuhdistuksia. Jos tulet joskus tarvitsemaan näitä palveluita, voit tilata ne tutusta firmasta, jolla on osoite tiedossa ja jolla on avaimesi jo valmiina (ja jonka työntekijät tulevat toimeen koirasi kanssa). Jotkut firmat ovat erikoistuneet ekosiivouksiin, toiset taas allergisten tai tuoksuyliherkkien kotitalouksien siivoamiseen.

2. Kysy suosituksia

Saatat yllättyä, kuinka moni käyttää kotisiivoojaa, vaikka asia ei ehkä ole aiemmin tullut puheeksi! Kerro tuttavillesi aikeistasi tilata kotisiivous – saatat saada hyviä suosituksia. Saatat kuulla myös huonoja kokemuksia; näin tiedät, mihin firmaan ei ainakaan kannata olla yhteydessä.

3. Googleta!

Internetistä löytyy lähes kaikki mahdollinen tieto. Sieltä saat tietoa alueellasi toimivista siivousfirmoista, heidän tarjoamistaan palveluista ja heidän tuntihinnoistaan. Saatat löytää myös asiakkaiden antamaa palautetta ja arvioita kyseisen firman toiminnasta ja sen siivoojien siivousjäljestä. Muista kuitenkin pieni kriittisyys – kaikki mitä nettiin on kirjoitettu, ei ole totta.

4. Hanki lisää taustatietoa

Siivousfirman omilla nettisivuilla on ehkä kerrottu tarkemmin sen työntekijöiden kokemuksesta ja koulutuksesta. Jollei tätä tietoa löydy nettisivuilta, ole yhteydessä siivousfirman asiakaspalveluun ja kysy lisää. Muista kysyä, onko siivoojilla rikosrekisteriä.

5. Vertaile hintoja

Tutustu useampien siivousfirmojen tarjontaan ja valitse niistä hinta-laatusuhteeltaan paras. Ota huomioon, tuoko firma ovat siivousvälineet ja -aineet, vai onko sinun järjestettävä ne valmiiksi. Jotkut firmat veloittavat erikseen omien välineidensä käyttämisestä. Kun olet kilpailuttanut firmat ja valinnut parhaan, jätä yksi tai kaksi yhteystietoa talteen varmuuden vuoksi.

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

Muista tarkistaa myös se, kuuluuko siivousfirma ennakkoperintärekisteriin. Ilman tätä merkintää et saa kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on helppo selvittää osoitteessa www.ytj.fi.

7. Tilaa tutustumiskäynti

Säännöllisen viikkosiivouksen tilaaminen tulee halvemmaksi kuin kertasiivouksen. Ennen kuin teet toistaiseksi jatkuvan sopimuksen, kannattaa tilata yksi kertasiivous eli tutustumiskäynti. Kiinnitä huomiota esimerkiksi siihen, miten kommunikointi asiakaspalvelun ja siivoojan kanssa sujuu. Esitä toiveita ja varmista, tulivatko ne huomioiduiksi. Tarkista työnjälki ja mieti lopuksi, oletko valmis pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen juuri tämän siivoojan tai siivousfirman kanssa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, voit huokaista helpotuksesta – jatkossa siivouspäivää ei tarvitse stressata etukäteen, vaan voit astua suoraan puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!
Vieritä ylös