parhaat yrityssiivouspalvelut

HELSINKI

Siskon siivous oy logo

Siskon Siivous Oy

Siskon Siivouksen toimistosiivousyksikkö on erikoistunut palvelemaan kaikenkokoisia yritysasiakkaitamme. Ammattitaitoiset ja palvelualttiit siivoojamme huolehtivat toimistojen ja edustilojen puhtaanapidosta. Siivoojiemme tavoitteena on, että asiakkaamme työntekijät ja asiakkaat saavat työskennellä raikkaissa, puhtaissa ja hygieenisissä toimistotiloissa. Siskon Siivouksen normaali ylläpitosiivoussopimus sisältää asiakkaalle räätälöidyn puhtauspalvelu kokonaisuuden; säännöllisen päivittäisen ylläpitosiivouksen ja etukäteen määritellyt, yhdessä sovitut suursiivoukset.

Sopulin Siivous logo

Sopulin Siivous

Siivoajamme ovat luotettavia ammattilaisia valmiina palvelemaan yritystänne.

Käytämme vain ammattitason pesuaineita ja välineitä jokaisessa siivouskohteessamme. Pesuaineet ja välineet kuuluvat aina kuukausihintaamme.

Näyttelijäntie 15 B 44, 00400 Helsinki
044 5476748Siirry kotisivuille
Helsingin Toimistosiivous Oy logo

Helsingin toimistosiivous Oy

Tarjoamme siivouspalveluita yrityksille ja kiinteistöille.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa viikkosiivouksetporrassiivoukset, sekä suursiivoukset

Kysy lisää palveluistamme ottamalla meihin yhteyttä.

Siivous 2one Oy logo

Siivous 2one Oy

Siivous 2one tarjoaa yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Meidän asiakaskunta pitää sisällään pieniä toimistoja, myyntipisteitä ja toisaalta tuhansien neliöiden kauppakeskuksia, laitosrakennuksia, toimistoja ja tuotantotiloja sekä kaikkea tältä väliltä!

Lasema clean siivouspalvelu logo

Lasema clean siivouspalvelu

Pieni, joustava, monipuolinen, luotettava, huolellinen ja ensiluokkainen siivousliike.

kotisiivous,yrityssiivous ja suursiivous Helsinki-Espoo-vantaa Loistavaa siivouspalvelua- sinun parhaaksesi

Helsingin Yrityssiivous Oy logo

Helsingin Yrityssiivous Oy

Helsingin Yrityssiivous Oy on ammattitaitoinen ja luotettava siivousyritys, jolla on pitkä kokemus alalta. Olemme perheyritys, ja meillä jokainen ammattilaisemme johtoa myöten osallistuu kohteiden työtehtäviin. Johtomme suorittaa myös siivoustyön laadunvalvontaa kohteissa viikoittain. Tästä olemmekin saaneet kehuja.

Siivouspalvelu kari toivonen logo

Siivouspalvelu kari toivonen

Toimistosiivous Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla onnistuu helpoiten luotettavien ja kokeneiden ammattilaisten toimesta. Siistissä työympäristössä työskenteleminen on paljon mieluisampaa kuin likaisessa toimistossa – toki on muistettava myös suorat terveydelliset vaikutukset, kuten säännöllisen siivouksen mukanaan tuoma hygienia. Puhdas työympäristö onkin suoraan yhteydessä työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Samalla se viestii myös yrityksesi brändiä omille asiakkaillesi: jos yrityksessä ei pahemmin panosteta puhtauteen, jaksetaanko siellä panostaa riittävästi muihinkaan oleellisiin asioihin? Sen sijaan siisti toimisto luo pelkästään vahvoja positiivisia mielikuvia.

Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

Tarjoamme kaikenkokoisille yrityksille monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut, joiden lisäksi asiakkaamme saavat meiltä tarvittaessa myös niihin liitettävät oheispalvelut. Meiltä onnistuu ammattitaidolla esimerkiksi toimistosiivous, toimitilasiivous, hotellisiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous ja porrassiivous. Laadukkaasti tehdyn työn lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti joustavan ja asiakasystävällisen palvelun. Kykenemme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta kaiken tuotamme pienen yrityksen joustavuudella ja henkilökohtaisesti. Kunnianhimoinen tavoitteemme onkin palvella jokaista asiakastamme – niin pientä kuin suurta – paremmin kuin yksikään kilpailijamme. Toimimme ympäri Suomea, meiltä saat siivouspalvelut Oulusta Helsinkiin.

Niittyläntie 5, 00620 Helsinki
0300 870 830Siirry kotisivuille
Clean4u logo

Clean4u

Tarjoamme mm. Kuntosalien siivousta ja henkilökuntamme työsuhde-edun johdosta jokainen työntekijämme on kuntosaliharrastaja, joten kuntosalit ovat jo entuudestaan tuttuja ja kotoisia paikkoja työntekijöillemme.Asiakkaitamme ovat suuret kuntokeskukset joten jos etsit luotettavaa kumppania kuntosalisiivoukseen niin me olemme paras vaihtoehto. 100% tyytyväisyystakuu.

Runeberginkatu 17 B, 00100 Helsinki
041 744 1773Siirry kotisivuille
Suomen Bestlaatu Palvelut Oy logo

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy tekee yrityssiivoukset kaikkialla pääkaupunkiseudulla Vantaalta käsin. Toimimme vuosien kokemuksella ja meillä onkin useita pitkäaikaisia sopimussiivouskohteita ja -kumppaneita.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top