parhaat YRITYSsiivouspalvelut

JYVÄSKYLÄ

Siivous Solina logo

Siivous Solina

Haluamme olla joustava kumppani, jonka kanssa positiiviset kohtaamiset ovat arkipäivää. Asiointi puhtaissa ja hyvinhoidetuissa toimitiloissa vaikuttavat asiakkaiden muodostamaan mielikuvaan yrityksestäsi.

Terhimaaria Ky logo

Terhimaaria Ky

Terhimaaria siivoaa erilaisia toimisto- ja toimitiloja. Terhimaarian yritysasiakkaana voit luottaa siihen, että sopimuksen kohteena olevat tilat ovat aina parhaassa mahdollisessa edustuskunnossa. Voit ostaa kertasiivouksen satunnaiseen tarpeeseen tai sopia kanssamme pidempiaikaisesta siivouksesta.

Toimii alueella Jyväskylä

Keradur service oy logo

Keradur Service Oy

Siivouksen ajankohta ja työmäärä on helppo suhteuttaa toimiston tarpeisiin, kokoon ja käyttöasteeseen. Mitä kattavammin siisteys hoidetaan, sitä vähemmän henkilöstöltä kuluu aikaa ja energiaa siisteyteen. Tapaamisten jälkeiset tiskit, roskakorit, wc-tilojen paperit ja saippuat kannattaa paketoida sopivalla tiheydellä tehtävää siivoustyöhön.

Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
020 730 1590Siirry kotisivuille
Toimistosiivous & Siivouspalvelu yrityksille logo

Toimistosiivous & Siivouspalvelu yrityksille

Toimistosiivous sekä muut yrityksen siivouspalvelut saat meiltä. Puhdas toimisto luo miellyttävän raikkaan ja viihtyisän työympäristön, niin henkilökunnalle kuin asiakkaille. Haluatko tietää, mitä maksaa teidän toimitilan siivous? Kysy hinta!

Toimialueet: Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Kouvola sekä monia muita kaupunkeja ja niiden lähialueita.

Clean and Safe Lappalainen Oy logo

Clean and Safe Lappalainen Oy

Clean and Safen palveluvalikoimaan kuuluu erilaisten yritystilojen siivous. Ammattitaitoisen siivoushenkilökunnan toteuttama siivouspalvelu mahdollistaa asiakasyrityksen keskittymisen omaan ydintoimintaansa.

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Yritysasiakkuudessa pyrimme laadukkaaseen, pitkäjänteiseen, jatkuvaan, joustavaan ja molempia osapuolia hyödyttävään kumppanuuteen. Sovimme yhteistyömme toimintatavoista aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaamme kanssa. Siitä mistä sovimme, pidämme kiinni.

Toimii alueella Jyväskylä

Keski-Suomen KotiHoiva logo

Keski-Suomen KotiHoiva

Siistissä kodissa on mukava asua. Kauttamme saat iloisen, ahkeran ja luotettavan työntekijän huolehtimaan kotisi puhtaudesta. Sovimme asiakkaan kanssa yksilöllisesti puhtaustasosta, tarvittavista työtehtävistä ja välineistä.

PL 2, 40801 Vaajakoski, Jyväskylä
040-1793387Siirry kotisivuille
Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

IHP tekee toimitila- ja toimistosiivoukset joustavasti ja laadukkaasti sekä isoille, että pienille yrityksille. Meiltä onnistuu toimitila- ja toimistosiivoukset koko Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sorastajantie 4, 40320 Jyväskylä
0300 870 830Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top