parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Vaasa

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu logo

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu tuottaa siivouspalveluita kodin, yritysten, yhteisöjen sekä julkishallinnon tarpeisiin. Siivous voi olla esimerkiksi kertaluontoista ikkunanpesua tai viikoittain tapahtuvaa ylläpitosiivousta kuukausisopimuksella. Suoritamme siivouksia Vaasan ja Mustasaaren alueella, mutta palvelemme myös esimerkiksi Kokkolassa ja Seinäjoella. 

Siisti-Up logo

Siisti-Up

Ammattimaista siivouspalvelua tarjotaan juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti niin kiinteistöissä, taloyhtiöissä, yrityksissä, julkisissa tiloissa, yksityisissä kotisiivouksissa kuin projektisiivouksissa.

Kauppapuistikko 6, 65100 Vaasa
0449495602Siirry kotisivuille
Kotihoito Harmonia Vaasa logo

Kotihoito Harmonia Vaasa

Hoidamme ammattitaidolla viikkosiivoukset, muuttosiivoukset ja ikkunanpesut. Palveluihimme kuuluu myös höyrypesua sietävien pintojen tehokas puhdistus. Tarjoamme siivouspalveluja myös yrityksille.

GoClean Siivouspalvelu Oy logo

GoClean Siivouspalvelu Oy

GoClean Siivouspalvelu Oy on räätälöityihin yrityssiivouksiin ja kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys. Palvelutarjontamme kattaa yksityishenkilöiden asuntoyksiöistä aina suurimpiin liiketilojen siivouksiin. 

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Nyt siivous Vaasa tilattavissa Sevalian siivouspalvelusta poikkeuksellisen edullisesti ja helposti. Sevalia saattaa Vaasassa yhteen kotisiivousta tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on mahdollisimman matala. Kotisiivous Vaasassa nyt tilattavissa netistä.

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Kiffel logo

Kiffel

Kiffel on nuori ja ennakkoluuloton siivousyritys, joka haluaa olla edelläkävijä koko siivousalalla. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa ja lupaammekin puolittaa heidän parisuhderiitansa.

VimmiMimmit logo

VimmiMimmit

Korkealaatuista siivousta kilpailukykyiseen hintaan! Vimmimimmit on toiminut siivousalalla vuodesta 2003 lähtien. Toimitamme siivouspalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille. Vastaanotamme yksittäisiä toimeksiantoja ja tarjoamme palveluitamme sopimusasiakkaillemme. 

Toimii alueella Vaasa

Trivsel logo

Trivsel

Trivselin kotisiivous tarjoaa puhtaan ja siistin kodin lisäksi sitä kaikkein arvokkainta: rentoa ja stressitöntä vapaa-aikaa. Tee päätös, josta kiität itseäsi myöhemmin, ota yhteyttä jo tänään!

Toimii alueella Vaasa

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina Vaasa palvelee vaasalaisia koteja luotettavasti monipuolisella palveluvalikoimallaan. Kotisiivouksen lisäksi meiltä on mahdollista tilata kodinhoitoa (mm. vaatehuoltoa), sekä avustuspalveluita (mm. asiointiapu, ulkoilu, ruuan valmistaminen). 

Toimii alueella Vaasa

Sahera Koti Puhtaaksi Oy logo

Sahera Koti Puhtaaksi Oy

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava, kunnianhimoinen ja nuorekas perheyritys. Palvelumme on nimemme mukaisesti kotisiivous. Tehtävämme on saada Suomi onnellisemmaksi ja tehdä alalle merkityksellisiä tekoja! Toimialueemme on Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu sekä Turku.

Toimii alueella Vaasa

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top