parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Joensuu

Arkiapu Olivia Oy logo

Arkiapu Olivia Oy

Arkiapu Olivia Oy on vuonna 2010 perustettu kodinhoito- ja siivouspalveluyritys. Siivoustyön lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kodinhoitoon liittyvät työt, kuljetus, pihatyöt, sekä auttaminen päivittäisten asioiden hoidossa. Juhlissa voimme olla apuna esimerkiksi ruoan valmistuksessa, tarjoilussa, esille asettelussa sekä siivouksessa. Jos kaipaat apua pienimuotoiseen huoltotyöhön, remonttiin tai vaikkapa keittiön asennukseen, löytyvät tekijät myös niihin töihin.

Puhdas Ilo Oy logo

Puhdas Ilo Oy

Puhtaus on yksi tärkeimmistä työhyvinvoinnin kulmakivistä. Vai väitätkö muka, ettei teidän toimistolla kenenkään hampaat kiristy siivoamisesta ja siisteydestä kinastellessa? Teemme työstäsi hitusen verran mukavampaa siivouspalveluidemme avulla.

Wahlforssinkatu 9 A, 80100 Joensuu
0400137393Siirry kotisivuille
Kodin Helga Oy logo

Kodin Helga Oy

Siivouspalveluiden lisäksi teemme tarvittaessa myös paljon muuta: silitämme paidat, pesemme pyykit ja käytämme vaikka koiran lenkillä – mikä ikinä arkeasi helpottaa.

Tmi KotiAika logo

Tmi KotiAika

Tmi KotiAika on ammattitaitoinen kotipalveluita tarjoava yritys Joensuussa. Palveluihimme kuuluu muun muassa kotisiivoukset, ikkunanpesut, avustaminen, vaatehuolto, ruoanvalmistus, leipominen ja asiointiapu.

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Onko kotisi hyrskyn myrskyn vai riittääkö pienempi siistiminen? Kotileena tulee siivoamaan kotisi ja ehdit hoitaa muut asiat paremmin.

Toimii alueella Joensuu

Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalian kotiisivous Joensuu nyt mahdollista tilata joko netistä tai puhelimitse. Sevalia avaa uuden siivouspalvelun Joensuuhun. Sevalia tarjoaa arjen luksusta kaikille saattamalla yhteen kotipalvelua tarvitsevat ja kotipalvelutyötä tekevät. Me haluamme, että kynnys tilata apua kotiin on matala.

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Joen Siivous logo

Joen Siivous

Joen Siivous on täsmällinen, luotettava ja varma ratkaisu kotisiivousten suorittajaksi, olipa kyse sitten kertasiivouksesta tai ylläpitosiivouksesta Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä tai Lappeenrannassa. Kotisiivoukset toteutetaan pakettihinnoittelulla, jotta häikästyt laskun sijaan kotisi puhtaudesta.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top