parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Tampere

Kyttälän Kotisiivous logo

Kyttälän Kotisiivous

Kyttälän Kotisiivous tarjoaa Pirkanmaan alueella ammattitaitoista kotisiivousta asianmukaisilla välineillä ja puhdistusaineilla, luotettavan henkilön toteuttamana asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Taidox Oy logo

Taidox Oy

Kotipalveluistamme saat apua siivoukseen ja kodin arkeen.
Palvelun voi joko tilata yksittäisenä kertasiivouksena tai jatkuvana säännöllisesti toistuvana siivouksena.

Vehnämyllynkatu 8 H, 33560 Tampere
0400 623 369Siirry kotisivuille
Tampereen Siivous logo

Tampereen Siivous

Tampereen siivous hoitaa kaikki siivoukset ammattimaisesti ja teemme asiat niin kuin pitää. Palveluihimme kuuluvat yrityssiivoukset, toimistosiivoukset, ikkunanpesut ja rakennustyön loppusiivoukset. Teemme myös kotisiivouksia. Työntekijämme ovat luotettavia siivousalan ammattilaisia, joilta työ sujuu ripeästi.

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Sahera Koti Puhtaaksi Oy logo

Sahera Koti Puhtaaksi Oy

Olemme henkilöstömme omistama suomalainen perheyritys. Onnelliset asiakkaat ja henkilöstö ovat meille kaikki kaikessa!

Asiakkaanamme saat meiltä laadukkaat siivousvälineet ja puhdistusaineet. Kertakäynnillä tuomme mukanamme sekä välineet että allergia- ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet.

Kotileena Oy logo

Kotileena Oy

Kotileena on kotisiivouksiin erikoistunut palveluyritys, jonka tarina alkoi vuonna 1992. Itse yrityksen perustaja, Leena, alkoi yli 25 vuotta sitten tarjota siivouspalveluita kotitalouksille helpottaakseen ihmisten arkea. Leenan periaatteisiin kuului tehdä työ laadukkaasti ja luotettavasti. Näitä periaatteita noudatamme Kotileenassa edelleen.

Toimii alueella Tampere

Dos Line Ky logo

Dos Line Ky

Meiltä saat säännöllisen tai tilapäisen kodinsiivouspalvelun aina turvallisesti ja asiakasystävällisesti. Sitoutuneet ja luotettavat työntekijämme tekevät arjestasi helpompaa juuri haluamallanne tavalla ja sovittuna ajankohtana.

Vuorentaustantie 2, 33420 Tampere
03 317 5410Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top