parhaat yrityssiivouspalvelut

OULU

Tupla-Luuta Oy logo

Tupla-Luuta Oy

Oululainen Tupla-Luuta Oy tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua yrityksille 30 vuoden kokemuksella. Vastaamme joustavasti asiakkaidemme muuntuviin ja kehittyviin siivoustarpeisiin.

Cleanixi logo

Cleanixi

Toimistosiivous pieneen ja suureenkin toimistoon on meille tuttua työtä: Tarpeestanne riippuen siivoamme yrityksen tilat säännöllisesti kahden viikon tai viikon välein. Myös yrityksissä suoritamme remonttisiivosta ja muuttosiivousta perussiivouksen lisäksi, vahaamme lattioita, pesemme ikkunoita jne.

Siivouspalvelu Loiste Oy logo

Siivouspalvelu Loiste Oy

Siivous Oulun alueella! Siivouspalvelu Loiste on kahden ammattitaitoisen ja nykyaikaisen siivousalan yrityksen yhdistymisen tulos. Olemme Loisteella keskittyneet siivoamaan koteja ja yritystiloja arvostaen jokaisen tilan ja tilanteen ainutlaatuisuutta ja erilaisuutta.

JL-Siivous logo

JL-Siivous

Siivouspalvelu JL-Siivous Oulu pitää seudun kodit, yritykset ja taloyhtiöt siistinä ja raikkaina. Meiltä onnistuu niin kotisiivous kuin yrityssiivouskin.

Meranti Siivouspalvelut logo

Meranti Siivouspalvelut

Toimitilat ja kiinteistöt Merantin toteuttama sopimussiivous pitää aina puhtaina ja siisteinä. Tämä tuo viihtyisyyttä ja hyvinvointia niin tiloissa töitä tekeville, asioiville kuin asuville. Siistit toimitilat pitävät lisäksi yrityskuvan kirkkaana. Huolellisella siivouksella on myös iso taloudellinen merkitys, sillä se vaikuttaa myönteisesti rakennuksen kuntoon ja sen arvon säilymiseen.

Timanttisiivoojat Oulu Oy logo

Timanttisiivoojat Oulu Oy

Huolehdimme viihtyisän ja puhtaan työympäristön ylläpitämisestä, olipa kyseessä toimisto, liiketila, kuntosali tai vaikkapa myymälä. Jokainen kohde suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Sunmorelia logo

Sunmorelia

Toimistosiivouksissa siivoamme kuten kotisiivouksissa, eli pyyhimme pölyt, tyhjennämme roskat, pesemme vessat, imuroimme ja luutuamme lattiat. Meillä on useampien yritysten toimistoja siivouskohteina, mutta vielä mahtuu uusia kohteita! Kysy siis tarjous rohkeasti, tarjouksen annamme pian, viimeistään seuraavan päivän aikana.

Pohjanmaan Siivous Oy logo

Pohjanmaan Siivous Oy

Olemme yrityssiivouksiin erikoistunut palveluyritys. Siivouspalvelumme suunnitellaan mukautumaan asiakkaan muuttuvia tarpeita ja toiveita vastaavaksi. Palveluamme ja koko ydintoimintaamme ohjaavat yrityksemme arvot, joiden tärkein ohjenuora on asiakkaan toimintaa tukeva yhteistyökumppanuus.

Must1 logo

Must1

Pölyttömään ja raikkaaseen työpaikkaan on hyvä tulla työskentelemään. Säännöllinen siivoaminen on myös työterveyden perusasioita, sillä puhdistus vaikuttaa muun muassa sisäilman laatuun.

Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

IHP tekee yrityssiivoukset alueella Oulu ja muu Pohjois-Suomi. Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja kokonaisvaltaisen palvelun vankalla ammattitaidolla. Ylläpitosiivous tehdään tietyin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikottain tai muun sovitun aikataulun mukaisesti. Käytännössä ylläpitosiivouksen tehtävänä on ylläpitää sovittua puhtaustasoa, joka määritellään aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top