parhaat YRITYSSIIVOUSPALVELUT

VANTAA

Moneks-Siivous Oy logo

Moneks-Siivous Oy

Tarjoamme siivouspalveluita yrityksille, päivittäissiivouksesta aina erikoissiivouksiin, ikkunanpesuihin ja muutto- sekä rakennussiivouksiin pääkaupunkiseudulla!

Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

Yrityssiivoukset paikkakunnalla Vantaa – IHP tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut isoille ja pienille yrityksille. Teemme ylläpitosiivoukset kaikenlaisiin tiloihin, oli kyseessä toimistosiivous, ravintolasiivous, porraussiivous tai siivous muuhun liiketilaan. Meiltä saat myös perusteellisemmat erikoissiivoukset, sekä sopimusasiakkaillemme tarjottavat oheispalvelut. Siivouspalveluitamme on saatavilla myös muualla Etelä-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Niittyläntie 5, 00620 Helsinki
0300 870 830Siirry kotisivuille
Sprenger Service Oy logo

Sprenger Service Oy

Sprenger Service Oy on nopeasti kasvava siivousalan yritys Vantaalta, joka on keskittynyt erityisen haastaviin siivouspalveluihin, kuten rakennus-, homepöly- ja tulipalosiivoukseen.

Siivous 2one Oy logo

Siivous 2one Oy

Siivous 2one tarjoaa yrityssiivousta kaiken kokoisille yrityksille Espoossa, Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla. Meidän asiakaskunta pitää sisällään pieniä toimistoja, myyntipisteitä ja toisaalta tuhansien neliöiden kauppakeskuksia, laitosrakennuksia, toimistoja ja tuotantotiloja sekä kaikkea tältä väliltä!

Toimii alueella Vantaa

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy logo

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy

Suomen Bestlaatu Palvelut Oy tekee yrityssiivoukset kaikkialla pääkaupunkiseudulla Vantaalta käsin. Toimimme vuosien kokemuksella ja meillä onkin useita pitkäaikaisia sopimussiivouskohteita ja -kumppaneita. Voit tutustua asiakkaidemme suosituksiin täällä. Kun yrityksesi etsii luotettavaa ja aikaansaavaa siivousyritystä huolehtimaan tuotanto- tai liiketilan puhtaudesta ja ylläpidosta, ota yhteyttä meihin tai tee suoraan tarjouspyyntö.

Clean4u logo

Clean4u

Yrityksemme on perustettu 2007 ja aluksi olimme yhden henkilön pieni yritys.

Nyt vuosien saatossa olemme kasvaneet ja vahvistaneet osaamistamme usella eri osa-alueella ja näin ollen tarjoamamme palvelun taso on ensiluokkaista.

Kuntosalien siivousta ja toimistosiivousta pääkaupunkiseudulla

Toimii alueella Vantaa

Runeberginkatu 17 B, 00100 Helsinki
041 744 1773Siirry kotisivuille
Gr-siivous Oy logo

Gr-siivous Oy

Meiltä voi tilata luotettavat ja laadukkaat yrityssiivoukset monenlaisiin tarpeisiin. Yrityssiivouspalvelumme jakautuvat pääasiallisesti kolmeen luokkaan:

  1. Porrassiivoukset ja yleisten tilojen siivoukset taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille
  2. Toimisto- ja toimitilasiivoukset sekä suursiivoukset yrityksille
  3. Rakennusten loppusiivoukset rakennusliikkeille

Toimii alueella Vantaa

Moppi logo

Moppi

Laadukkaan yrityssiivouksen takaa koulutetut siivoojat, kehittyneet siivousvälineet ja laitteet sekä jatkuva laadunvalvonta. Tarjoamme myös 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun.

Toimii alueella Vantaa

Siskon siivous oy logo

Siskon Siivous Oy

Siskon Siivous on valtakunnallinen siivousyritys, missä työt tehdään rautaisella ammattitaidolla ja luotettavasti. Me Siskon Siivouksella ajattelemme, että siivous on ennen kaikkea palvelua ja tyytyväiset työntekijät takaavat myös tyytyväiset asiakkaat. Asiakkaillemme on tärkeää luottaa kokonaisvaltaiseen ammattiosaamiseemme, mikä säästää asiakkaamme kustannuksia ja aikaa.

Toimii alueella Vantaa

Tasolaiset logo

Tasolaiset

Siivous on meille muutakin kuin pelkkä mielipide. Yli 40 vuoden kokemus on opettanut, että asiakkaamme arvostavat puhtaan suorituksen lisäksi henkilökohtaista palvelua, reagointinopeutta ja luottamusta herättäviä työntekijöitä. Niitä asioita, jotka tekevät Tasolaiset Oy:stä vahvan ja luotettavan siivouskumppanin.

Toimii alueella Vantaa

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top