parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Lappeenranta

Siivous Lappee Oy logo

Siivous Lappee Oy

Tuotamme asiakkaillemme laadukkaita ja asiakaslähtöisiä siivouspalveluita, joissa korostuu ammattimainen ja luotettava tapa toimia. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja huolehdimme puhtaanapitopalvelusta sopimuksen mukaisesti lähes 20 ammattilaisen voimin. 

Lentokentäntie 49, 53600 Lappeenranta
040 7747 442Siirry kotisivuille
Siivous- ja kotipalvelu Siistiks logo

Siivous- ja kotipalvelu Siistiks

Siivous- ja kotipalvelu Siistiks tarjoaa myös yrityksille säännöllistä toimistotilojen tms siivousta.

Kurjentie 83, 53650 Lappeenranta
050 5555394Siirry kotisivuille
Koti- ja Siivouspalvelu Sallinen Oy logo

Koti- ja Siivouspalvelu Sallinen Oy

Siivous, ikkunanpesut, muuttosiivous, pyykkihuolto, ruoanvalmistus ja muut kodinhoidon työt hoituvat meiltä. Avustamme ja tuemme asiakasta myös muissa arjen askareissa esimerkiksi suihku- ja pesukäynneillä.

Toimii alueella Lappeenranta

Hyvinvointia Kotiin Oy logo

Hyvinvointia Kotiin Oy

Koti- ja hoivapalvelut Hyvinvointia Kotiin Oy tarjoaa kotipalvelua ja kotihoitoa, joka koostuu asiakkaan tarpeen mukaan avustamisesta, hoidosta, siivous- tai muusta kotipalvelutyöstä. Suurimmat asiakasryhmämme ovat yksityiset kotitaloudet sekä kaupunkien sosiaali- ja terveystoimialan eri yksiköt. Toimintamme perustuu Aluehallintoviraston myöntämiin terveydenhuollon toimilupiin. Lisäksi toimialueidemme kunnat ovat hyväksyneet meidät sosiaali- ja palvelusetelipalveluiden tuottajaksi.

Bionella Oy logo

Bionella Oy

Asiakastyytyväisyyden saavuttaaksemme on tärkeää että yksityisasiakkaiden yksilölliset toiveet otetaan huomioon. Tarvekartoituksen merkitys korostuu jolloin asiakas päättää kuinka paljon haluaa arkensa helpottuvan, vaihtoehtoisesti meille voi myös antaa vapaat kädet määrittäen siivouskerrat (1 x vko - 1 x kk.)

Leipurinkatu 2 L 1, 53100 Lappeenranta
0400 989 672Siirry kotisivuille
Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Siivous- ja kotipalvelu – palvelussamme siivouspalvelu tehdään asiakkaan omilla siivousvälineillä ja pesutarvikkeilla.Palveluun voi sisältyä normaalia kotisiivousta, saunanpesua ja asiakkaan tarpeen mukaan erilaista kotipalvelua, kuten ruuanlaittoapua ja pyykkihuoltoa.

Toimii alueella Lappeenranta

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Joen Siivous logo

Joen Siivous

Joen Siivous on laadukas siivouspalvelu Lappeenrannassa, Imatralla, Joutsenossa ja muualla Lappeenrannan seudulla. Teemme kotisiivouksia täsmällisesti niin kertasiivouksina kuin jatkuvina ylläpitosiivouksnina Lappeenrannan alueella. Laske täältä itsellesi siivoustarjous! Siivousta Lappeenrannassa – Joen Siivous!

Kotipalvelu Kodin Siivous logo

Kotipalvelu Kodin Siivous

Tarvitsetko siivouspalvelua Lappeenrannassa tai lähikunnissa joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi? Me teemme kotisiivouksen sinulle helpoksi. Siivoussopimus alkaa aina suuremmalla, perusteellisemmalla siivouksella. Tämän jälkeen suoritetaan kotisiivous aina valitsemallasi siivoustiheydellä. Olemme tehneet kotisiivouksia lappeenrannan alueella jo vuosia ja asiakkaidemme mielestä olemme onnistuneet siinä hyvin koska puskaradion kautta saamme jatkuvasti suosituksia ja uusia asiakkaita.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top