parhaatyrityssiivouspalvelut

ESPOO

Barodon logo

Barodon Siivous

Puhtaat ja viihtyisät tilat antavat positiivisen ja luottavan kuvan yrityksessä vierailevalle ja samalla myös oma henkilökunta viihtyy. Säännöllinen toimistosiivous on tärkeä osa sen ylläpitoa. Siivous kannattaa jättää ammattilaisten käsiin, jotta omat työntekijänne voivat keskittyä varsinaisiin tehtäviinsä ja omaan ydinosaamiseensa. 

Ristiniementie 26 A 1, 02320 Espoo
045 633 3223Siirry kotisivuille
Lasema clean siivouspalvelu logo

Lasema clean siivouspalvelu

Pieni, joustava, monipuolinen, luotettava, huolellinen ja ensiluokkainen siivousliike.

Teemme siivoustöitä sekä yrityksille että yksityisille, ammattilaitoshuoltajan koulutuksella ja erittäin vankalla kokemuksella.

Kilonpuistonkatu 3c 50, 02610 Espoo
0505606376Siirry kotisivuille
Wash Up logo

Wash Up

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä siivouspalveluita.  Tarjoamme jatkuvaa siivousta, kertasiivousta, perusteellista vuosisiivousta sekä lattian vahausta.

Näkinkaari 7 A 2, 02320 Espoo
044 040 9449Siirry kotisivuille
Inhouse Partners Oy logo

Inhouse Partners Oy

Ylläpitosiivous ja muut siivouspalvelut yrityksille Espoon alueella – IHP tarjoaa joustavan ja kokonaisvaltaisen palvelun! Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat siivouspalvelut, olipa kyseessä toimistosiivous, ravintolasiivous, muu toimitilasiivous tai vaikka vaativampi erikoissiivous. Laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla tehdyn työn lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaisen asiakasystävällisen palvelun.

Niittyläntie 5, 00620 Helsinki
0300 870 830 Siirry kotisivuille
Clean4u logo

Clean4u

Yrityssiivousta tarjoamme Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Yrityssiivouksen lähtökohtana on aina kartoittaa asiakkaan tarve ja määritellä tarjous asiakkaan ehdoilla. Meidän suurin etumme on että pelaamme yhteen tiiminä ja työntekijöiden vaihtuvuus on pieni. Pyrkimyksenä on aina pitää sama siivooja samassa kohteessa pitkiä ajanjaksoja, joka mahdollistaa sen että jokainen siivooja tuntee oman kohteensa käytännöt ja toimintatavat kuin omat taskunsa.

Runeberginkatu 17 B, 00100 Helsinki
041 744 1773Siirry kotisivuille
Clean Club Oy logo

Clean club oy

Siivouspalvelu Clean Club Oy tarjoaa organisaatioille luotettavaa, laadukasta ja joustavaa yrityssiivousta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Olemme perheyritys, joka huolehtii asiakkaistaan kuin perheenjäsenistään. Jokainen on tärkeä, olet sitten niin pieni kuin suuri.

Siivouspalvelu Härkönen Oy logo

Siivouspalvelu Härkönen Oy

Tarvitsetko apua kodin tai toimiston siivoukseen? Etsitkö hyvää siivousliikettä PK-seudulta? Siivouspalvelu Härkönen Oy on Uudellamaalla toimiva siivousliike. Toimimme Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt ja teollisuus. Meiltä saat siivouspalvelut myös alihankintatyönä.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top