parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Vantaa

Tmi GuK logo

Tmi GuK

Kun tarvitsette ammattitaitoista, luotettavaa ja osaavaa remontti- ja siivouspalvelua, kääntykää puoleemme. Tyytyväiset asiakkaamme ovat sekä yksityiskoteja että yrityksiä. Yrityksemme on toiminut pääkaupunkiseudulla jo yli seitsemän vuoden ajan. Ota meihin yhteyttä, niin tulemme tutustumiskäynnille luoksenne. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan palvelun sekä annamme siitä kustannusarvion. 

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Kotisiivous-toimintamallissa tuomme mukanamme ammattimaiset siivousaineet ja välineet. Tarjoamme kokonaisvaltaista pakettia, jossa työparimme tulee säännöllisesti ja joustavasti pitämään kotisi huippukunnossa.

Siivous- ja kotiapupalvelu KiMeri logo

Siivous- ja kotiapupalvelu KiMeri

Kotisiivousta pääkaupunkiseudulla, ammattitaidolla ja räätälöitynä juuri sinun tarpeisiin

Naakkarinne 10, 01450 Vantaa
040-5537704Siirry kotisivuille
Siskon siivous oy logo

Siskon Siivous Oy

Kotisiivous mahdollistaa helpomman arjen. Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. 

Toimialueenamme on Espoo, Helsinki, Vantaa, Kirkkonummi, Porvoo, Turku ja Tampere sekä niiden lähialueet.

Clean spot oy logo

Clean Spot Oy

Yli 15 vuoden kokemuksella olemme oppineet, että koti on kaikille se tärkein paikka maailmassa. Luottamus ja kotisi kunnioittaminen ovat toimivan yhteistyön kivijalka. Kuulemme mielellämme toiveitasi siivouksen suhteen, tulemme sovittuna aikana ja tuomme mukanamme siivoukseen tarvittavat välineet- ja pesuaineet.

Kotisiivous Päiväkumpu Oy logo

Kotisiivous Päiväkumpu Oy

Meiltä saat monipuolisia kodinhoitopalveluja, joista saat myös kotitalousvähennyksen. Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos toimintakykysi on alentunut esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia.

Toimii alueella Vantaa

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top