parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Helsinki

Siskon siivous oy logo

Siskon siivous oy

Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi puhtaan. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset

Siivouspalvelu Puhtaax Oy logo

Siivouspalvelu Puhtaax Oy

Siivoamme kotinne sovittuna ajankohtana. Suurin osa asiakkaistamme haluaa, että käymme siivoamassa heidän poissa ollessaan. Ylläpitosiivoukseen tarvittava aika vaihtelee siivottavan pinta-alan ja muiden siivoukseen liittyvien asioiden mukaan. Yleensä se kestää n. 2 – 4 tuntia. Jos asuntonne on suuri tai haluatte esimerkiksi maton tamppausta tai sellaista työtä, jossa huonekaluja joudutaan siirtelemään, meiltä voi tulla paikalle kaksi siivoojaa. Tämä tietenkin lähes puolittaa siivoukseen tarvittavan ajan.

Sopulin Siivous logo

Sopulin Siivous

Tarjoamme siivouspalveluita koteihin ja yrityksiin.
Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset, yksityiset henkilöt sekä säätiöt.

Palveluumme kuuluvat porrassiivoukset, yrityssiivoukset, kotisiivoukset, kertasiivoukset, muuttosiivoukset sekä lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Näyttelijäntie 15 B 44, 00400 Helsinki
044 5476748Siirry kotisivuille
OneGuest Oy logo

OneGuest Oy

Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja ammattitaidolla toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Kotisiivouksen voi tilata oman valinnan mukaan joko kertatilauksena tai säännöllisenä siivouspalveluna.

Teerisuontie 8 Lt 2, 00700 Helsinki
040-125 0589Siirry kotisivuille
Helsingin Tehosiivous Oy logo

Helsingin Tehosiivous Oy

Aloitimme toimintamme kesällä 2011, jolloin teimme lähinnä kotisiivouksia. Yrityksen palveluksessa oli silloin kolme henkilöä. Vuonna 2012 ryhdyimme tekemään pienille rakennusliikkeille loppusiivouksia ja rakennustyömaiden ylläpitosiivouksia. Vuonna 2013 toteutimme sopimussiivouksia pienille toimistoasiakkaille sekä muutamalle yli 2 000 m2 toimitilalle.

Keradur service oy logo

Keradur service oy

Monipuoliset ammattilaiset ja laitteisto käytössäsi kaikkeen siivoukseen, yksittäisistä tapahtumista vuosihuoltoihin, muuttoihin ja yllättäviin tarpeisiin.

Siltavoudintie 23, 00640 Helsinki
020 730 1590Siirry kotisivuille
Clean Club Oy logo

Clean Club Oy

Eikö olisikin mahtavaa saapua puhtaaseen, hyväntuoksuiseen kotiin ja aloittaa ilta rauhassa rentoutumalla tai tekemällä jotain oikeasti mukavaa? Kotisiivous tekee arjestasi viihtyisämpää ja sinulle jää enemmän aikaa.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

Valitse nimenomaan kotisiivouksiin erikoistunut firma. On plussaa, jos firma tarjoaa tavallisten ylläpitosiivousten lisäksi myös suursiivouksia, ikkunapesuja ja sohvan sekä mattojen höyrypuhdistuksia. Jos tulet joskus tarvitsemaan näitä palveluita, voit tilata ne tutusta firmasta, jolla on osoite tiedossa ja jolla on avaimesi jo valmiina (ja jonka työntekijät tulevat toimeen koirasi kanssa). Jotkut firmat ovat erikoistuneet ekosiivouksiin, toiset taas allergisten tai tuoksuyliherkkien kotitalouksien siivoamiseen.

2. Kysy suosituksia

Saatat yllättyä, kuinka moni käyttää kotisiivoojaa, vaikka asia ei ehkä ole aiemmin tullut puheeksi! Kerro tuttavillesi aikeistasi tilata kotisiivous – saatat saada hyviä suosituksia. Saatat kuulla myös huonoja kokemuksia; näin tiedät, mihin firmaan ei ainakaan kannata olla yhteydessä.

3. Googleta!

Internetistä löytyy lähes kaikki mahdollinen tieto. Sieltä saat tietoa alueellasi toimivista siivousfirmoista, heidän tarjoamistaan palveluista ja heidän tuntihinnoistaan. Saatat löytää myös asiakkaiden antamaa palautetta ja arvioita kyseisen firman toiminnasta ja sen siivoojien siivousjäljestä. Muista kuitenkin pieni kriittisyys – kaikki mitä nettiin on kirjoitettu, ei ole totta.

4. Hanki lisää taustatietoa

Siivousfirman omilla nettisivuilla on ehkä kerrottu tarkemmin sen työntekijöiden kokemuksesta ja koulutuksesta. Jollei tätä tietoa löydy nettisivuilta, ole yhteydessä siivousfirman asiakaspalveluun ja kysy lisää. Muista kysyä, onko siivoojilla rikosrekisteriä.

5. Vertaile hintoja

Tutustu useampien siivousfirmojen tarjontaan ja valitse niistä hinta-laatusuhteeltaan paras. Ota huomioon, tuoko firma ovat siivousvälineet ja -aineet, vai onko sinun järjestettävä ne valmiiksi. Jotkut firmat veloittavat erikseen omien välineidensä käyttämisestä. Kun olet kilpailuttanut firmat ja valinnut parhaan, jätä yksi tai kaksi yhteystietoa talteen varmuuden vuoksi.

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

Muista tarkistaa myös se, kuuluuko siivousfirma ennakkoperintärekisteriin. Ilman tätä merkintää et saa kotitalousvähennystä. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen on helppo selvittää osoitteessa www.ytj.fi.

7. Tilaa tutustumiskäynti

Säännöllisen viikkosiivouksen tilaaminen tulee halvemmaksi kuin kertasiivouksen. Ennen kuin teet toistaiseksi jatkuvan sopimuksen, kannattaa tilata yksi kertasiivous eli tutustumiskäynti. Kiinnitä huomiota esimerkiksi siihen, miten kommunikointi asiakaspalvelun ja siivoojan kanssa sujuu. Esitä toiveita ja varmista, tulivatko ne huomioiduiksi. Tarkista työnjälki ja mieti lopuksi, oletko valmis pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen juuri tämän siivoojan tai siivousfirman kanssa. Jos kaikki vaikuttaa hyvältä, voit huokaista helpotuksesta – jatkossa siivouspäivää ei tarvitse stressata etukäteen, vaan voit astua suoraan puhtaaseen ja raikkaaseen kotiin!
Vieritä ylös