parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Helsinki

Siskon siivous oy logo

Siskon siivous oy

Meiltä saat säännölliset ja kertaluontoiset kodinhoitotyöt pääkaupunkiseudulla joustavasti oman tarpeesi mukaan. Sitoutuneet, luotettavat ja vakituiset siivoojamme tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi puhtaan. Kauttamme saat myös ikkunanpesut sekä erikoissiivoukset, kuten huonekalujen pesut, otsonoinnit sekä remontti- ja raivaussiivoukset

Siivouspalvelu Puhtaax Oy logo

Siivouspalvelu Puhtaax Oy

Siivoamme kotinne sovittuna ajankohtana. Suurin osa asiakkaistamme haluaa, että käymme siivoamassa heidän poissa ollessaan. Ylläpitosiivoukseen tarvittava aika vaihtelee siivottavan pinta-alan ja muiden siivoukseen liittyvien asioiden mukaan. Yleensä se kestää n. 2 – 4 tuntia. Jos asuntonne on suuri tai haluatte esimerkiksi maton tamppausta tai sellaista työtä, jossa huonekaluja joudutaan siirtelemään, meiltä voi tulla paikalle kaksi siivoojaa. Tämä tietenkin lähes puolittaa siivoukseen tarvittavan ajan.

Sopulin Siivous logo

Sopulin Siivous

Tarjoamme siivouspalveluita koteihin ja yrityksiin.
Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset, yksityiset henkilöt sekä säätiöt.

Palveluumme kuuluvat porrassiivoukset, yrityssiivoukset, kotisiivoukset, kertasiivoukset, muuttosiivoukset sekä lattioiden peruspesut ja vahaukset.

Näyttelijäntie 15 B 44, 00400 Helsinki
044 5476748Siirry kotisivuille
OneGuest Oy logo

OneGuest Oy

Teemme kotisiivoukset luotettavasti ja ammattitaidolla toimialueenamme Helsinki, Espoo, Vantaa sekä koko Uudenmaan alueella. Kotisiivouksen voi tilata oman valinnan mukaan joko kertatilauksena tai säännöllisenä siivouspalveluna.

Teerisuontie 8 Lt 2, 00700 Helsinki
040-125 0589Siirry kotisivuille
Helsingin Tehosiivous Oy logo

Helsingin Tehosiivous Oy

Aloitimme toimintamme kesällä 2011, jolloin teimme lähinnä kotisiivouksia. Yrityksen palveluksessa oli silloin kolme henkilöä. Vuonna 2012 ryhdyimme tekemään pienille rakennusliikkeille loppusiivouksia ja rakennustyömaiden ylläpitosiivouksia. Vuonna 2013 toteutimme sopimussiivouksia pienille toimistoasiakkaille sekä muutamalle yli 2 000 m2 toimitilalle.

Keradur service oy logo

Keradur service oy

Monipuoliset ammattilaiset ja laitteisto käytössäsi kaikkeen siivoukseen, yksittäisistä tapahtumista vuosihuoltoihin, muuttoihin ja yllättäviin tarpeisiin.

Siltavoudintie 23, 00640 Helsinki
020 730 1590Siirry kotisivuille
Clean Club Oy logo

Clean Club Oy

Eikö olisikin mahtavaa saapua puhtaaseen, hyväntuoksuiseen kotiin ja aloittaa ilta rauhassa rentoutumalla tai tekemällä jotain oikeasti mukavaa? Kotisiivous tekee arjestasi viihtyisämpää ja sinulle jää enemmän aikaa.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top