parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Hämeenlinna

Sivina Oy logo

Sivina Oy

Sivina on siivonnut suomalaisia koteja jo vuodesta 1998 lähtien vankalla ammattitaidolla. Siivoamme kaikenkokoisia koteja asiakkaidemme yksilöllisten tarpeiden mukaan – joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti.

Koti Consulting Oy logo

Koti Consulting Oy

Koti Consulting on yksityinen siivousyritys, joka tarjoaa kattavia ja
korkealaatuisia puhtaanapidon palveluita. Käytämme ympäristöystävällisiä ja suuriltaosin biohajoavia puhdistusaineita.

Ksh Siivouspalvelut Oy logo

Ksh Siivouspalvelut Oy

Tarjoamme kotisiivousta niin pieniin kuin suurempiinkin koteihin. Ota yhteyttä niin laitetaan sinunkin kotisi järjestykseen. Meiltä myös siivouslahjakortteja, kysy lisää!

Takumäentie 1, 13130 Hämeenlinna
040 861 9160Siirry kotisivuille
Kodin tukitiimi Oy logo

Kodin tukitiimi Oy

Kodin tukitiimi Oy tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia laadukkaita palveluja asiakkaan kotiin. Kaikessa toiminnassamme pyrimme tunnistamaan asiakkaan olemassa olevat voimavarat ja toimintakyvyn sekä ylläpitämään tai parantamaan niitä. 

Keinupallonkuja 7, 13500 Hämeenlinna
0400 736 536Siirry kotisivuille
Sevalia Oy logo

Sevalia Oy

Sevalia on siivous- ja kotipalvelua tarjoava yritys, jonka tavoitteena on madaltaa kynnystä tilata apua kodin taloustöihin. Saatamme yhteen kotipalvelutyötä tekevät ja kotipalvelua tarvitsevat.

Toimii alueella Hämeenlinna

Kuusmiehenkaari 12, 00670 Helsinki
Siirry kotisivuille
Care.com logo

Care.com

Tutustu tarjoamiimme siivoustyyppeihin - hoida siivous kerralla kuntoon Hämeenlinnassa! Löydä siivooja jo tänään!

Toimii alueella Hämeenlinna

Rotherstr. 19, 10245 Berliini, Saksa
Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top