parhaat YRITYSsiivouspalvelut

VAASA

Siisti-Up logo

Siisti-UP

Ammattimaista siivouspalvelua tarjotaan juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti niin kiinteistöissä, taloyhtiöissä, yrityksissä, julkisissa tiloissa, yksityisissä kotisiivouksissa kuin projektisiivouksissa.

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu logo

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu

Vaasan Siivous- ja Kotipalvelu tuottaa siivouspalveluita kodin, yritysten, yhteisöjen sekä julkishallinnon tarpeisiin. Siivous voi olla esimerkiksi kertaluontoista ikkunanpesua tai viikoittain tapahtuvaa ylläpitosiivousta kuukausisopimuksella. Suoritamme siivouksia Vaasan ja Mustasaaren alueella, mutta palvelemme myös esimerkiksi Kokkolassa ja Seinäjoella. 

GoClean Siivouspalvelu Oy logo

GoClean Siivouspalvelu Oy

Kun haluat keskittyä yrityksesi omaan toimintaan siistissä ympäristössä ja ylläpitää toimitilan siisteyttä, olemme avuksi. Säännöllisesti hoidetun ylläpitävän siivouksen avulla tilat pysyvät siistinä ja viihtyisinä. Ylläpitosiivous on usein myös kustannustehokkain keino pitää tilat aina siistinä.

Kiffel logo

Kiffel

Kiffel on nuori ja ennakkoluuloton siivousyritys, joka haluaa olla edelläkävijä koko siivousalalla. Haluamme tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa ja lupaammekin puolittaa heidän parisuhderiitansa.

Professional Cleaning Service logo

Professional Cleaning Service

Professional Cleaning Service PCS tarjoaa laadukasta siivousta Vaasan seudun yrityksille. Suunnittelemme aina yksilöllisen kokonaisratkaisun, joka vastaa asiakkaamme tarpeisiin. Vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja panostamme siivouksen laatuun.

Ristisuonraitti 16, 68600 Pietarsaari
050-3063062Siirry kotisivuille

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top