parhaat kotisiivouspalvelut

Kotisiivous Oulu

Pro-Kaks kotisiivous, Pro-Kaks kotityöpalvelut logo

Pro-Kaks kotisiivous, Pro-Kaks kotityöpalvelut

Palveleva kotisiivous Oulussa. Varaa siivousaikasi netistä

Gneissitie 16, 90550 Oulu
044 0861120Siirry kotisivuille
Meranti Siivouspalvelut logo

Meranti Siivouspalvelut

Kun haluat käyttää vapaa-aikasi muuhun kuin mopin heilutteluun, anna Merantin huolehtia siivouksesta. Suunnittelemme viikkosiivouksen kanssasi ja rakennamme palvelukokonaisuuden toiveittesi mukaiseksi. Siivoamme kotisi esimerkiksi viikoittain tai kerran kuukaudessa – aivan kuten haluat.

Puhdas Tuuli Oy logo

Puhdas Tuuli Oy

Tarvitsetko toimistollesi ammattitaitoisen siistijän ylläpitämään tilojen siisteyttä? Onko rakennustyömaa tai muuttokohde tehokkaan puhdistuksen tarpeessa? Soita Puhdas Tuuli paikalle – olemme kokenut siivouspalveluja tarjoava perheyritys Oulussa. Käsistämme saat puhtaat pinnat ja tuulahduksen raikasta huoneilmaa.

Sunmorelia logo

Sunmorelia

Olemme Oulun alueella toimiva monipuolinen siivousyritys. Tahdomme tarjota asiakkaillemme aina luotettavaa, iloista ja ammattitaitoista palvelua, olipa tarpeenne millainen tahansa. Tarjoamme kodinhoitopalveluita ja siivousta niin kotitalouksiin kuin yrityksille.

Sivina Oy logo

Sivina Oulu

Sivina Oulu tarjoaa Oulun alueella kotisiivouksia ja ikkunanpesuja vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella. Oulussa Sivinalla on pitkäaikaiset työntekijät ja asiakkaat, joten hyvä siivouksen laatu on taattu. Palveluvastaavamme vastaa mielellään tiedusteluihin ja auttaa teitä tilamaan arkea helpottavia palveluita meiltä. Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia valtakunnallisesti.

Helpmax logo

Helpmax

Teemme siivoustyön asiakkaiden vaihtuvien tarpeiden mukaisesti ammattitaidolla, täsmällisesti ja tehokkaasti. Sopimusasiakkaidemme luona käy aina sama tuttu työntekijä, joka helpottaa yhteistyötä ja työn sujuvuutta.

ServiceOne logo

ServiceOne

Olemme siivonneet koteja vuodesta 2002 lähtien. Siivoamme kotisi tarpeidesi mukaan joustavasti, täsmällisesti ja tehokkaasti. Kaikki työntekijämme ovat ammattilaisia, joilla on asenne kohdallaan ja ensiluokkaiset työvälineet. Kerro meille, mitä haluat – me toteutamme toiveesi siististä ja puhtaasta kodista.

Siivousliike Jumisko Oy logo

Siivousliike Jumisko Oy

Jumisko Oy on yli 20 vuotta Oulussa toiminut, reilut 30 henkilöä työllistävä siivousliike. Toimimme pääasiassa Oulun talousalueella, mutta sovittaessa myös muualla.

Kotiruhtinas Oy logo

Kotiruhtinas Oy

Kotiruhtinas Oy on oululainen kotihoitopalveluja tuottava yritys. Yritys on perustettu vuonna 2012 toiminimiyrityksenä. Vuoden 2016 lopulla yhtiömuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi. Yrittäjänä ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Irene Mattila.

Tmi Siivous Emppa logo

Tmi Siivous Emppa

Kotisiivouksia suoritamme kertaluonteisesti sekä jatkuvana siivouspalveluna, esimerkiksi joka toinen viikko.

Kertaluonteisia siivouksia ovat esimerkiksi keväisin tehtävät suursiivoukset,ikkunanpesut ym.

Näin löydät hyvän siivousfirman

Siivouspalvelut

Kun arki kiireineen painaa päälle, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään ylimääräiseen. Pitkän työpäivän jälkeen odottaa lasten hakeminen tarhasta, kauppareissu, ruoanlaitto, laskujen maksu, treeneihin vienti ja treeneistä haku sekä pyykinpesu. Ennen kuin isä tai äiti on ehtinyt istahtaa hetkeksikään, onkin jo aika mennä nukkumaan, jotta jaksaa taas herätä aamulla. Missä välissä siivoamisen muka ehtisi hoitaa? Siivouspäiväksi muodostuu usein lauantai, eli juuri se päivä, kun pitäisi palautua ja viettää aikaa lasten kanssa. 

Siivous aiheuttaa kitkaa myös puolisoiden välillä. Tutkimusten mukaan läheisten kanssa riidellään kaikista eniten juuri kotitöiden jakamisesta eli siitä, kumman vuoro on imuroida, miksei toinen koskaan tyhjennä astianpesukonetta ja miksi ikkunat pitää pestä joka vuosi. Muita yleisiä riidanaiheita ovat oma aika, raha ja muun muassa älypuhelimen käyttö. Kotitöistä saadaan aikaan niin paljon eripuraa, että asioita joudutaan ratkomaan pariterapiassa. Syynä on joko se, että toinen ei tee toisen mielestä tarpeeksi kotitöitä, tai että toinen tekee kotityöt toisen mielestä huonosti. 

Yhä useampi suomalaisperhe on päätynyt ratkaisemaan kotitöitä koskevan ikuisuuskiistan hankkimalla kotisiivoojan. Samalla on saatu lisää vapaa-aikaa molemmille vanhemmille. Kotitöistä vapautuneen ajan voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, esimerkiksi hoitamalla rästissä olevia työtehtäviä, viettämällä aikaa lasten kanssa, katsomalla hyvän leffan tai näpyttelemällä rauhassa älypuhelinta. Kotisiivooja on arjen luksusta, mihin useimmissa talouksissa on varaa. Kotitalousvähennyksen jälkeen kotisiivouksen tuntihinta on noin 20 euroa. Kaksi tuntia siivousta kerran viikossa maksaa vain 40 euroa, eli saman verran, kuin kaksi perhepakkausta vessapaperia. Siivousväli voi olla myös kaksi viikkoa, jos jokaiselle perheenjäsenelle jaetaan joitain pieniä kotitöitä, joiden avulla pidetään siisteyttä yllä seuraavaan varsinaiseen siivoukseen asti.

Kun periaatepäätös kotisiivoojan hankkimisesta on tehty, pitää vielä valita hyvä siivousfirma. Miten siivousfirmat kannattaa arvioida ja kilpailuttaa ennen sopimuksen tekemistä?

1. Mieti, millaista siivousta tarvitset

2. Kysy suosituksia

3. Googleta!

4. Hanki lisää taustatietoa

5. Vertaile hintoja

6. Selvitä ennakkoperintärekisterimerkintä

7. Tilaa tutustumiskäynti

Scroll to Top